KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Brüsszel példátlan támadásba lendült Magyarország ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Európai Bizottság szóvivője, Eric Mamer egészen abszurd kijelentéseket tett egy sajtótájékoztatón. Az Euronews hírügynökség kérdésére kifejtette, hogy szerinte a magyar nemzeti konzultáció kérdései hazugságokat állítanak. Elmondta azt is, hogy ez a magyar nemzeti hatóságok ügye, de ha a magyarok informálódni szeretnének, használják az Európai Bizottság forrásait.

Mamer igyekezett leszögezni, hogy az Európai Bizottság nem foglalkozik a konzultációval, a kijelentései alapján azonban ez merő túlzásnak tűnik.

Sőt, annyira nem foglalkoznak vele, hogy a szóvivő sietett megmutatni Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének az egyik óriásplakátról készült fotót is.

Állítása szerint az elnököt egyáltalán nem érdekelte a fotó, amelyen Alex Sorossal, a Soros-hálózat új vezetőjével látható.

Megkerestük az Európai Bizottság szóvivőjét, akit arról kérdeztünk, hogy miért akarja Brüsszel meghatározni olyan serényen a magyarok véleményét, ha nem foglalkoznak a nemzeti konzultációval. Cikkünk megjelenésekor nem kaptunk választ.

Magyarország szuverenitásának védelme áll az újabb nemzeti konzultáció középpontjában. A válaszadók véleményt alkothatnak az ország gazdaságát és biztonságát érintő kérdésekben, kiállhatnak többek között a rezsicsökkentés és a kamatstop mellett, illetve elutasíthatják a brüsszeli migrációs terveket és Ukrajna további felfegyverzését. A konzultációs kérdőíveket legkésőbb karácsonyig kézbesítik minden háztartásnak, és lesz lehetőség az internetes kitöltésre is.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnöke (Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet)

Ez is érdekelheti:  Porosenko Várhelyi Olivér segítségét kéri

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Brüsszel példátlan támadásba lendült Magyarország ellen

  1. Árulja már el valaki, hogy mi köze van a soros családnak az E.U-hoz ?? Semmi ha csak nem az, hogy minden vezetőt lefizettek ! Szégyen hogy ennyi aljas van az EU vezetői között !! Lopnak hazudnak stb és ez takargatják a tagállamok lakói előtt !! Mi hála mindig elmondhatjuk a véleményünket és ez nem zavarja a normális vezetőinket !! Nem ilyen EU. hoz csatlakozott hazánk ,én nemmel szavaztam mert tudtam, hogy csak azért veszik fel, hogy kirabolhassák országunkat!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük