KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Az ukránok támadnak, Szijjártó Péter bekérette a nagykövetet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miután tegnap megtörtént a 15 évre szóló, hazánk gázellátásának biztosításáról szóló egyezmény aláírása Magyarország és Oroszország között, Ukrajna bejelentette, hogy hogy az Európai Bizottságnál támadja meg a szerződést.

Felháborítónak nevezte Szijjártó Péter külügyminiszter az ukránok döntését, mivel semmi közük nincs ahhoz, hogy hazánk kivel és miről állapodik meg.

A külügy miniszter közösségi bejegyzésében azt írta, hogy szuverenitásunk és nemzetbiztonsági érdekeink súlyos megsértésének tartjuk, hogy meg akarják akadályozni hazánk biztonságos gázellátását, a magyar emberek otthonainak fűtését és az ipar működtetését, egyben barátságtalan is a lépés azok után, hogy hazánk jelentős támogatást nyújtott Ukrajnának az elmúlt időszakban (lélegeztető gépek, egészségügyi felszerelések, katonák ápolása, gyerekek üdültetése, beruházások finanszírozása).

Szíjjártó Péter hangsúlyozta, hogy az ukrán lépés szuverenitásunk megsértését jelenti.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Amit Csíksomlyóról és a búcsúról tudni érdemes...

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük