Az ukrán fegyveres erők több raktárát is megsemmisítették az oroszok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz védelmi minisztérium beszámolója szerint az orosz repülőgépek ukrán parancsnoki állásokat, katonai felszereléseket üzemanyag raktárakat, semmisítettek meg és Grad rakétarendszereket hatástalanítottak. A légvédelem két Tochka-U rakétát is közömbösített a Herson régióban.

„Az Orosz Légierők csapást mértek az Ukrán Fegyveres Erők 81. Légimobil dandárjára, melynek következtében több mint 50 nacionalista és hat jármű semmisült meg.

Légi indítású, nagy pontosságú, nagy hatótávolságú rakéták a lvivi régióban található Radekhiv falu közelében egy olyan tárolóbázist semmisítettek meg, ahol külföldi gyártmányú fegyvereket és lőszereket tároltak, amelyeket Lengyelországból szállítottak a kijevi rezsimnek.

A Harkov régióban található Nortsovka település környékén a tüzérségi csapások okozta nagy veszteségek miatt az ukrán 132. felderítő zászlóalj egységeinek parancsnokai megtagadták a parancsok teljesítését és a teljes személyzettel átkeltek a Szeverszkij-Donyec folyón ”- tájékoztatott Igor Konashenkov, az orosz védelmi minisztérium hivatalos képviselője.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük