KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Német kancellár a szivattyú előtt – A kergekór szülte nyugati embargópolitika

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ez a fotó 2022. augusztus 3-án készült Olaf Scholtz német kancellárról. Scholtz a Siemens gázszivattyúja előtt áll, jelezvén, hogy itt a szivattyú, de az oroszok nem hajlandók átvenni. Emiatt Németország csak 20 százalékát kaphatja annak a gázmennyiségnek, amelyet az Északi Áramlat-1 vezetéken keresztül kapnia kellene.

A Gazprom széttárta karjait, és megkérdezte tőle, hogyan vehetne át egy olyan berendezést, amely nyugati szankció hatálya alatt áll. Netán’ Oroszországnak kellene megsértenie egy olyan szankciót, amelyet ellene hoztak? Tessék feloldani a szankciót, és akkor majd átvesszük a turbinát – adták Scholtz értésére.
A kergekór szülte nyugati embargópolitika következtében mára ott tarunk, hogy Oroszország tartja tiszteletben azokat a szankciókat, amelyeket a Nyugat kijátszik!
Ez a kép akár illusztrációja is lehetne a felvilágosult nyugati polgári gondolkodás alkonyának. Nyugat-Európa vezető gazdasági hatalmának első számú embere áll a turbinája előtt, és nem tudja, mihez kezdjen vele.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: