KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ukrán erők megöltek egy izraeli férfit

Ukrán katonák agyonlőttek egy izraeli férfit, aki menekülni próbált az orosz hadművelet során – erősítették meg tel-avivi források hétfőn.

Az izraeli média arról számolt be, hogy Roman Brodskyt, aki Ukrajnában élt, Kijevtől 95 km-re délre egy úttorlasznál lőtték ki autójával, amikor Moldovába próbált menekülni. A férfit kétgyermekes apa volt, aki DJ-ként dolgozott.

A Haaretz nevű izraeli magazin szerint az ukránok valószínűleg összetévesztették Brodszkijt valaki mással. Egyes hírügynökségek arról számoltak be, hogy katonák ölték meg, míg mások szerint a milícia tagjai lőtték le.

Ukrajna jelenleg aktívan felfegyverzi a civileket, sőt börtönből kiengedett bűnözők kezébe is fegyvert adnak, hogy úgymond ezzel is erősítsék az oroszok elleni harcot.

RT nyománKiemelt képen: Egy rendőr egy ellenőrzőponton Kijevben, Ukrajnában, 2022. február 28. © Chris McGrath/Getty Images Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük