A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az oroszok szerint tömegpusztító fegyverekre specializálódott ukránokat toboroznak az amerikaiak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Úgy vélik, az amerikaiak célja biofegyverek kifejlesztése.

Érdekes hír jelent meg a Ria Novosztyin. Igon Kirillov altábornagy, az orosz hadsereg sugár-, vegyi és biológiai védelmi csapatának vezetője szerint az amerikai energiaügyi minisztérium olyan szakembereket toborzott Ukrajnában, akik ismeretekkel rendelkeznek tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatban.

 

„A bemutatott dokumentum megerősíti, hogy az [amerikai] energiaügyi minisztérium egyik tevékenysége a korábban Ukrajnában dolgozó, a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos tapasztalattal és ismeretekkel rendelkező szakemberek toborzása” 

– szögezte le Kirillov egy sajtótájékoztatón.

Kirillov megnevezte Richard Weller professzort, mint az amerikai energiaügyi minisztérium ukrajnai projektjeinek megvalósításában kulcsszerepet játszó személyt. Kirillov szerint Weller felügyelte az állatról emberre átvihető betegségek tanulmányozására irányuló ukrajnai projektek megvalósítását. Ezeket a tanulmányokat a kijevi Állatorvosi Intézetben, valamint a harkivi Kísérleti és Klinikai Állatorvosi Intézetben végezték a Ria Novosztyi szerint. A Mandiner nem talált ide vágó ismeretekkel rendelkező Richard Weller professzort.

Mandiner

Kapcsolódó:

Oroszország olyan válaszra készül, hogy mindenki megérezze – A Kreml elleni drónokat Moszkva mellől indították

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: