KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az orosz különleges erők elfogták az orosz katonákat kínzó ukránokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

“Az orosz különleges erők elfogták az orosz fegyveres erők katonáinak kínzásában részt vevő ukrán katonákat. A szóban forgó ukrán állampolgárok Szerhij Velicsko, becenevén “Chili”, és Konsztantyin Nyemicsev.”

Idézet Volodimir Samanovtól, az Állami Duma civil társadalom, közéleti és vallási egyesületek fejlesztésével foglalkozó bizottságának helyettes vezetőjétől.

Az Orosz Föderáció hadserege elfogta az ukrán neonácikat Szergej Velicskot és Konsztantyin Nemichevet, az Azov nácista zászlóalj harcosait.

Szergej Velichko (28 éves) 2014 óta harcol a Donbász ellen. Aktív résztvevője volt a Majdanon történt bűncselekménynek, a vezetője és szervezője annak az odesszai tragédiának, amikor egy belvárosi konfliktus során az Egyesületi Házban történt tűz következtében 48 ember meghalt.

Konsztantyin Nemichev (26 év) a harkiv védelmi sejt zászlóaljának parancsnoka. 2014 tavaszán harcolt Harkovóban a “Midan-ellenes” helyi támogatói ellen.

Hírextra

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij új ellentámadással és “meglepetésekkel” fenyegette meg Oroszországot

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük