KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az origós Kovács András jól odapörkölt Karácsonynak, mellesleg jogosan

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kovács András az Origó belpolitikai rovatvezetője közösségi oldalán nyílt levélben adott hangot véleményének Karácsony Gergellyel kapcsolatban azok után, hogy mára bebizonyosodott, a jelenlegi budapesti főpolgármester korábban teljesen jogosulatlanul töltött be adjunktusi állást a Corvinuson elvtársi kapcsolatainak segítségével.

Kovács András jogosan szegezi neki a kérdést a főpolgármesternek, hogy ezek után levon-e következtetést és megteszi-e az ilyenkor kötelező (le)lépést. Persze, mi tudjuk, hogy nagy csodának kell történnie ahhoz, hogy ez bekövetkezzen, csodák pedig – mint tudjuk – nincsenek. De hátha, mégis…

Kovács András bejegyzése:

Nyílt levél Karácsony Gergely Főpolgármester Úrnak!

Tisztelt Főpolgármester Úr!

A legfrissebb hírek szerint az Ön tanársegédi kinevezése nem felelt meg az intézményi szabályzatnak, mert nem volt meg a feltételként előírt legalább egy C típusú nyelvvizsgája, vagy ezzel egyenértékű államilag elismert oklevele. Az adjunktusi kinevezése is szabálytalannak bizonyult, mert a rendelkezésre álló dokumentumok alapján nem kezdte meg a doktorjelölti jogviszonyát.

Ön 2012. március 28-án az Indexnek azt mondta: Pokol lesz Schmitt Pál élete. Ön 2012. március 30-án az ATV-ben azt mondta:

Schmitt Pál piti tolvaj és hazudozó. Ha ezek után Schmitt Pál a helyén marad, akkor teljesen lejáratódik a köztársasági elnöki intézmény

  • tette hozzá.

A teljes beszélgetés itt látható:

Tisztelt Főpolgármester Úr!

Ön több mint kilenc évvel ezelőtt nagyon élesen támadta a köztársasági elnököt, aki lebukott a hamis doktorijával. Schmitt Pál egyenes férfi volt, és hibáját beismerve lemondott a posztjáról. Visszavonult a politikától.

Ön most bukott le, mivel teljesen nyilvánvalóan nem oktathatott volna a Corvinuson, tehát csalt! A két eset kísértetiesen hasonló!

Kérdezem, hogy Ön Schmitt Pálhoz hasonlóan lemond-e a főpolgármesteri pozíciójáról és az előválasztáson való indulásról?

Ha megteszi, akkor Ön egy igazi karakteres politikus, aki vállalja a hibáit és annak következményeit!
Ha pedig nem mond le, akkor pedig Önt tudom csak idézni „Piti tolvaj és hazudozó. Ha ezek után a helyén marad, akkor teljesen lejáratódik”.

Ez is érdekelheti:  "Új korszak": Ferenc pápa bejelentette, hogy a Vatikán együttműködik a szabadkőművesekkel

Várom megtisztelő válaszát!

Üdvözlettel: Kovács András 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük