KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az idén is lesz CPAC Hungary

Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el.

 A rendezvény főszónokának ebben az évben is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel.

2024 nem lesz eseménymentes a központ vezetője, Szánthó Miklós szerint:
Sorsfordító választások lesznek Európában és az USA-ban is, ma soha nem látott veszélyekkel nézünk szembe.

A főigazgató a videóüzenetében ezzel összefüggésben elmondta: a budapesti CPAC-en az

egész Európából, sőt a világ minden tájáról érkező szövetségeseinkkel sikerre visszük a jobboldal nemzetközi forradalmát: woke-talanítunk, aztán lecsapoljuk a mocsarat, hogy visszavegyük Brüsszelt és visszahódítsuk Washingtont is!

A CPAC Hungary-t korábban 2022-ben és 2023-ban rendezte meg az Alapjogokért Központ Budapesten: a korábbi években az „Isten, haza, család hármas egységén, illetve a nemzeti jobboldali erők összeszervezésén (Együtt erő vagyunk!) volt a hangsúly.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Hungary rendezvényen 2022-ben / Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Az idén is lesz CPAC Hungary

 1. Az idén is lesz CPAC Hungary
  2024.01.12.
  https://internetfigyelo.com/az-iden-is-lesz-cpac-hungary/
  stb. LINKBEN!
  Észrevételem, illetve kérdésem: Ki mit gondol arról, miért orbánt kívánják szószólónak?
  És ez mire emlékeztet: „””:::woke-talanítunk, aztán lecsapoljuk a mocsarat, hogy visszavegyük Brüsszelt és visszahódítsuk Washingtont is!:::””””
  Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el.
  A rendezvény főszónokának ebben az évben is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel.:::” ELKÉPESZTŐ VAKMERŐSÉG A VILÁG URALKODÓ ELIJÉTŐL””” – AZT HISZIK, HOGY….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük