KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Európát eltaposni akaró imám egy szar alak – mondja a ps-nek a palesztin Shadi Oudeh

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Itt mindenki úgy tudja, hogy az iszlámot támadjátok, és bántjátok a menekülteket. Ők persze nem ismerik a magyarokat – mondta a PestiSrácok.hu-nak a palesztin Shadi Oudeh, aki kiválóan beszél magyarul, Debrecenben járt egyetemre.

A Betlehemben élő fogtechnikust azért kerestük fel, hogy megkérdezzük: mit gondolnak a pleszetinok, mit ír az arab sajtó az migránsválságról, a magyar álláspontról. Shadi ugyanakkor megerősítette: nem az igazi menekültek özönlenek Európába és sok köztük a gyanús alak. Szerinte a magyaroknak joga van megvédeniük az országukat, s nagyon furcsa Merkel álláspontja, mert ugyanazt mondja, “mint az az őrült ember az Al-Aksza mecsetben. Hogy fel kell csinálni Európát.”

SUSÁNSZKY MÁTYÁS PÁL –PestiSrácok.hu

A sötét éj hamarosan véget ér, mi pedig eltapossuk Európát Allah akarata szerint” – borzolta az európai olvasók kedélyét nemrégiben egy prédikációjában a jeruzsálemi  Al-Aksza mecset imámja. A Magyarországon tanult, palesztin fogtechnikust, Shadi Oudehet mobiltelefonján Betlehemben, éppen citromszüretelés közben érte el a PestiSrácok.hu. Arról érdeklődtünk, valósak-e Európa félelmei? Valóban eltipor minket az ifjú muszlim közösség az eljövendő kalifátus jegyében? Shadi-tól arra is választ kaptunk, mit is jelent muszlimnak lenni, hogy pokolra jut, aki molesztálja a nőket, és hogy Orbánt a hétköznapi ember nem érti meg.

A jeruzsálemi Al-Aksza mecsetben nemrégiben arról prédikált egy imám, hogy az európai kalifátus megvalósulásának jegyében a muszlim bevándorlóknak sok gyereket kel csinálniuk, akár az európai nőket is igénybe véve, hogy aztán eltapossák az elöregedett Európát. Valóban kell tartanunk az Al-Aksza mecsetben elhangzott beszéd miatt?

Aki az Al-Aksza mecsetben beszélt, az egy szar alak. Az nem szentbeszéd volt, csak mondta, ami belé szorult. Olyan primitíven beszélni, hogy fel kell csinálni az európai asszonyokat?!? Hogy fel kell csinálni Európát?!? Azokat a szavakat nem Allah adta a szájába. Számomra a legfurcsább, hogy Merkel ugyanazt mondja, mint az az ember a mecsetben. Hogy Európa öreg, hogy „fel kell csinálni Európát”. Mérges vagyok emiatt Merkelre. Miért nem jó munkás neki a német, vagy a román? Miért nem keres munkaerőt az EU-n belül? És miért nem arról beszél, hogy ha vége a háborúnak, mindenki mehet szépen haza.

Ahogy hallom, ön nem egy mai értelemben vett gazdasági bevándorló. Hogyan került kapcsolatba Magyarországgal?

Én, mint önköltséges hallgató kerültem Magyarországra. Nem oda készültem, Ausztriába szerettem volna menni, az apai nagybátyám ott volt orvos. De valami papírok miatt végül nem mehettem ki. Akkor nagybátyám azt mondta, miért nem tanulok Debrecenben. Ott volt angol nyelven orvosképzés. Két évig jártam oda, közben megtanultam magyarul is. Aztán Kaposvárra kerültem. Mikor leállamvizsgáztam, hazamentem, de nem volt sem házam, sem semmim. Így mikor megházasodtam, visszajöttem a feleségemmel Magyarországra, mert itt már biztosabb egzisztenciám volt.

Az iszlám harmadik legszentebb helye, az Al-Aksza-mecset Jeruzsálemben

A kaposvári házunkkal szemben lakott egy néni. Mindig azt figyelte, mikor lopom el a tyúkjait. Aztán miután megismert bennünket odaadta a feleségemnek az egész havi nyugdíját, mert tudta, hogy nincs rendes gáztűzhelyünk. Amikor a feleségem terhes lett, a szomszédunk mindig csomagolt össze gyümölcsöt egy kosárba. Na, ilyenek vagytok ti magyarok, hogy először féltek az idegenektől, utána meg nagyon rendesek tudtok lenni. Szeretem a magyarokat, és ha maradtam volna, úgy éltem volna, mint a magyarok. Azt tanultam meg, hogy be kell tartani az ország törvényeit. A külföldön élő bevándorlók, a muszlimok is könnyebben boldogulnának, jobb sorsuk lenne.

Mi itt Európában nehezen tudunk különbséget tenni bevándorló és menekült között. Viszont tartunk a terrorcselekményektől. Jogosak a félelmeink?

Akik most Európába mennek, azok között sok harcos van. Teljesen jogos a félelem, mert többségében a férfiak, fiatal férfiak jöttek el, nem a családok, az asszonyok meg a gyerekek. Ez eleve gyanús. Amikor én mentem Magyarországra, vízum kellett, és mindenféle okmány. Most ezt nem veszik figyelembe, holott teljesen logikus, ezt kellene csinálni.

NEM IGAZI MENEKÜLTEK

Ennyire fontos a regisztráció?

Akik Szíriát úgy tönkretették, azok most együtt cigarettáznak a Keletiben, és hidd el, ők több rosszat fognak csinálni, minthogy összepiszkítják a vonatot. Ha én menekült lennék, meghúznám magam, csöndben lennék. Akik hangoskodnak, elégedetlenkednek, azok nem igazi menekültek. Azok a segélyért mennek Európába.

Hogyan tehetnénk különbséget bevándorló és menekült között?

Szerintem egyénenként mindenkit meg kellene vizsgálni, ujjlenyomatot venni tőle, mindent megtudni róla. De a hivatalos szerveknek kellene ezeket a kérdéseket föltenni, erősnek lenni, határozottnak. Nem az újságíróknak. A Keletinél sem lett volna szabad megengedni, hogy üvöltözzenek, kiabáljanak. Ezek ugyanúgy fognak mindenhol viselkedni. Európa szabad országok közössége. Nemrég hangoskodtak, szabadságot követeltek a menekültek Svédországban.Svédországban pedig szabadság van, csak nem akárkinek. Nem a szíreknek, hanem a svédeknek. Be kell tartani az ország törvényeit. Akik panaszkodnak, akik csak fejfájást tudnak okozni, azok menjenek haza. Azok nem kellenek.

Fejfájást nem a menekültek okoznak, hanem az iszlám kultúra, amit nem ismernek az európaiak…

Nem lenne szabad támadni az iszlámot. Az iszlám becsületes vallás, nem bántja a más vallásokat. Nekem palesztinként nincs bajom a zsidókkal, csak a szélsőségesekkel, a cionistákkal. Nem lenne szabad az egész iszlámot felelőssé tenni, mert vannak ilyen állatok, holott ez nem igaz az egész iszlámra. Akik nem tartják be az európai törvényeket, akik nem tisztelik a nőket, erőszakoskodnak velük, követelőznek, azok nem félnek Istentől. Azt hiszik, Allah nem kéri rajtuk számon, amit csináltak. Pedig mind mennek a pokolba, szépen.

Akkor hol van a megoldás?

A politikusoknak különbséget kellene tenni a szélsőségesek és az iszlám egésze között. Amikor egyesek Allahot szidják, vagy az iszlámot emlegetik, az olyan, mintha nálatok az Istent szidnák, és ez sértő és igazságtalan. Amikor Magyarországon laktam,azt láttam, hogy sokan kereszténynek vallják magukat, de nem jártak templomba és nem hittek Istenben. Az nem elég, hogy keresztet hordasz a nyakadban, úgy is kell viselkedni, ahogy azt a vallás előírja.Most, hogy ennyi bevándorló indult Európába, hirtelen mindenki keresztény lett. Pedig nem lenne szabad ebből vallási kérdést csinálni. Nem lenne szabad vallásháborút csinálni, mert azon csak mindenki veszít. Magyarországot Magyarországért, a nemzetedért védd, az teljesen rendben van. Ha az országodat véded, akkor csak az veszíthet, aki megtámadott. Egyenesen, őszintén ki kell állni az országod mellett.

ITT NÁLUNK HARAGSZANAK RÁTOK

Milyen Magyarország megítélése odakint?

Itt nálunk haragszanak rátok. Itt mindenki úgy tudja, hogy az iszlámot támadjátok, és bántjátok a menekülteket. Ők persze nem ismerik a magyarokat úgy, mint én. Nem olvassák a magyar híreket, nem értik, mit nyilatkoznak a politikusok. Ezért szerintem világosan és egyértelműen kellene beszélni: mi történik egy menekülttel, mi történik a határokon, ki jöhet, és hogyan? Láttam azt a videót, amin az az állat a sínekre rántotta a feleségét, meg a kicsi gyerekét. Megmondom őszintén, én lelőttem volna ott a helyszínen, aki így viselkedik. A magyar rendőrök nem csináltak semmit, a fotók mégis teljesen mást mutatnak. A sajtó a fehéret feketeként mutatta be, és fordítva.

NEM ÉRTEM A MAGYAR ELLENZÉKET

Akkor a sajtó mutatja be rosszul, és Magyarország a helyes úton jár?

Én leginkább a magyar ellenzéket nem értem. A bevándorlás nem politikai kérdés. A politikához az adó tartozik, vagy a gazdaság. Ez nemzeti kérdés. Itt egy álláspontra kell helyezkednie a politikusaitoknak, az ország érdekében. Orbán Viktort szerintem egy hétköznapi ember nem érti meg, pedig ő jobban látja az egészet. Én teljesen egyetértek azzal, amit mond. A kerítéssel is egyetértek. Igaza van abban is, hogy ezek nem menekültek, és hogy meg kell védeni az országot és Európát. De az iszlámot nem kellene ebbe belekeverni.

A vezető képen Shadi Oudeh fogtechnikus Betlehemből.

PestiSrácok.hu

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük