KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A fideszes szerint be kell fogadnunk a migránsokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Németh Zsolt fideszes politikus szerint Orbán Viktoréknak el kell fogadniuk az Unió meghatározta menekültkvótát. Az MSZP szerint a gárda menekülteket üldöz a határon. Az Jobbik úgy véli a szocialistáknak fontosabbak a migránsok, mint a határon túli magyarok. A világkvóta Európa végét jelenthetné.

N1Tv

0 thoughts on “A fideszes szerint be kell fogadnunk a migránsokat

 1. Németh Zsolt elárulja a magyar népet, lehet, hogy a felemelkedés útjának érzi ezt a tettét, Kérdezzék meg az embereket, akár népszavazás útján is, Ne ő döntsön, mert annak nem lehet jó vége.

 2. hát ez az okoskodó Németh Zsolt fogadjon be a portájára néhány tucat migránst, lássa el őket nem az én jövedelmem egy részéböl hanem a saját zsebéböl… Mutasson példát.

 3. Amennyiben jótékonykodni akarunk akkor azt tegyük az éhező hazák fiaival/lányaival akik tettek már le valamit az ország asztalára.
  A migránsokon pedig úgy kell segíteni,hogy ott kell nekik védelmet biztosítani a terroristák ellen ahol van a hazájuk.
  Azért lettek létrehozva a különböző gittegyletek,hogy az ilyen esetekben fellépjenek az agresszorok ellen,csak valahogy ilyenkor nem akarják tudni mik az idevonatkozó törvények,szabályok és azt sem,hogy mi a teendőjük.
  Aki nem tudja,hogy mikor mi a teendője az álljon fel a székéből és adja át a helyét egy hozzáértőnek.
  H.B.
  „Mert éppen az adja meg a lét komolyságát, hogy egy olyan világban élsz, amelyben az a hang, amely az igaz útra hív, csak egészen halkan szól, ugyanakkor benned és körülötted ezernyi hangos szó mondja pontosan annak az ellenkezőjét. ”
  (II. Rákóczi Ferenc fejedelem)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: