2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az európaiak 60%-a az EU-t okolja az emelkedő energiaárakért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az európaiak legalább 60%-a úgy gondolja, hogy nem Oroszországot kell okolni az energiaárak emelkedéséért, hanem magukat az európai képviselőket. Ezt mutatják az Euroskopia július végén kilenc országban: Hollandiában, Németországban, Franciaországban, Ausztriában, Lengyelországban, Portugáliában, Görögországban, Spanyolországban és Olaszországban végzett közvélemény-kutatásának adatai.

Az európai országok polgárainak feltett kérdésre, miszerint: „Ön szerint ki a felelős az energiaárak növekedéséért?” , a válaszadók 25%-a saját országa vezetését, 24%-a a közvetlenül az energiaszolgáltatókat, további 11%-uk az Európai Unió képviselőit okolta. Ugyanakkor a válaszadók mindössze 28%-a teszi ezért Oroszországot felelőssé.

A spanyolok a legelégedetlenebbek az unió döntéseivel szemben – a válaszadók 71%-a a helyi hatóságokat és magáncégek képviselőit okolják az árak emelkedéséért, míg az állampolgárok mindössze 21%-a látta az áremelkedések okát Oroszországban.

Hollandiában teszik az emberek a legnagyobb mértékben felelőssé Oroszországot az áremelkedésekért. Ott a megkérdezettek 42 százaléka látja úgy, hogy a Kreml politikája ennek a legfőbb oka, ugyanakkor még így is 48 százalék gondolja úgy, hogy ennek a negatív gazdasági helyzetnek az kialakulásáért az európai képviselők a felelősek

Németország korábban kijelentette, hogy le kell mondani az orosz gázról, amihez azonban 210 terawattórával kell csökkentenie az áramfogyasztás mértékét.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Trump kijelentette, leállítja Biden III. világháborús irányvonalát

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük