KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az EU felelőtlensége – Így akár tovább is terjedhet a háború!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kirill Petkov bolgár miniszterelnök azt állította, Szófia úgy döntött, hogy 16 MIG-29-est szállít Ukrajnának. Az ukrán pilóták a hírek szerint Lengyelország területéről hajthatnak végre harci bevetéseket.

A kezdeményezést Stefan Yanev, az ország védelmi minisztere ellenezte. Azt mondta, hogy ez háborúba sodorja a köztársaságot az Orosz Föderációval. Most a nyugatbarát lakosság követeli a lemondását.

Többek között Lengyelország és Szlovákia is kész Ukrajnát vadászgépekkel ellátni. Február 28-án ukrán pilóták Ivano-Frankivszkból állítólag Lengyelországba mentek MiG-29-es vadászgépekért. A kérdés az, hogy hova akarják ezeket elhelyezni Ukrajnában, mivel ott szinte az összes repülőteret megsemmisítették az orosz csapások.

Akárhogy is nézzük, ezek külföldi harci gépek. Átfestik a felségjeleket? Minden bizonnyal. De akkor is, amint a harci gépek külföldi területről behatolnak Ukrajnába, megcélozva az orosz erőket, az oroszok valószínűleg azzal válaszolnak majd, hogy azokat a reptereket lövik majd, ahonnan ezek a gépek felszálltak. Márpedig ezek NATO területen lesznek. Ebben az esetben pedig már nincs megállás, mert könnyen ez lehet a harmadik világháború nyitánya.

Vajon mennyire gondolkodnak felelősen tehát az EU vezetői, tudják-e, hogy mit kockáztatnak, vagy már teljesen elment az eszük?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ottó bácsinak igaza van, ki kellene lépnünk a NATO-ból

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük