KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amiről a média 2014-ben is, de most is hallgat: Így éltek a donyeckiek, miközben az ukrán hadsereg folyamatosan bombázta őket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sajnos semmi sem változott a média és persze a nyugati politikusok hozzáállásában az Ukrajnában 2014 óta történtekkel kapcsolatban.

Mi itt a Nemzeti InternetFigyelőben nagyon sok anyagot közzétettünk, hogy felhívjuk a figyelmet arra a tragédiára, mely donyecki szakadár köztársaságok mindennapjaira nyomja rá a bélyegét 2014-óta.

Nos, ami a hírekből rendszeresen kimarad, az az igazság. Az igazság arról, mi történik, történt valójában Ukrajnában, milyen körülmények között élnek a donyeckiek, hogyan igyekszik Ukrajnát is bekebelezni az USA, ezzel még inkább körbevenni hadászatilag Oroszországot.

Az alábbi anyag még 2014-ben került ki a portálunkra. Úgy döntöttünk, nem árt, ha egy kicsit visszapillantunk a múltba. Talán ezzel többek számára érthetőbbé válik a tragikus jelen.

Gorlovka-i óvóhely: A képeket végignézve beleborzong az ember, hogy a XXI.századi Európában emberek ilyen körülmények között kénytelenek élni, ráadásul az EU nagy barátja, Ukrajna tüzérségének a bombái miatt menekülnek a gorlovkai emberek az óvóhelyekre, ahol gyermekek és asszonyok vannak, férfiakat pedig nem is lehet nagyon látni, hiszen ők a családjukért, népükért és földjükért harcolnak a fronton!

Kelet-Ukrajnában tűz alá kerültek az EBESZ képviselői

Kelet-Ukrajnában az elmúlt 2 nap alatt az EBESZ képviselői kétszer kerültek az ukrán hadsereg tüze alá – olvasható a a misszió jelentésében.

ukrajna_háború
Az utolsó incidensre tegnap került sor Marinovka falu közelében, a reguláris ukrán hadsereg által ellenőrzött zónában. A megfigyelők beszámolták, hogy az EBESZ-konvojra az álcázó színekre festett teherautóról tüzeltek.

November 18-án a Perevalszkba utazó megfigyelők kerültek tűz alá. Debalcevo észak-keleti szélén, az ukrán erők ellenőrzőpontjánál ukrán katona figyelmeztető lövést adott az EBESZ autó felé. A különleges misszió képviselői közül senki sem sérült meg.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: