KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az egyoldalú hazug ukrán és EU-s nyugati hírekről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bevadult az ukrán háborús PR, a szülészeti kórház hetek óta nem üzemel, amit állítólag az oroszok lebombáztak. Zelenszkij már telekürtölte a közösségi oldalait a gyerek és anyagyilkos oroszokkal…

Az orosz hadművelet kezdete óta nem üzemel a kórház.

Hamisítványt terjeszt az ENSZ

Zelenszkij szerint anyák és csecsemők vannak a Mariupolban bombatámadást ért szülészeti klinika romjai alatt, azonban a kórház alkalmazottja közölte, hogy az orosz hadművelet kezdete óta nem üzemel a kórház.

Folytatódik az ukránok média kampánya, hisz ellenfelük a médiában már nincs aki megcáfolja őket, hiszen a teljes orosz sajtót betiltotta a „demokratikus” Nyugat.

A szülészeti kórház azóta nem működik, amióta Oroszország különleges ukrajnai hadművelete megkezdődött. Az orvosokat az azovi nacionalista zászlóalj harcosai oszlatták szét.

Március 8-án a Lenta.ru-nak adott interjúban a szülészeti kórház egyik alkalmazottjának fia elmondta, hogy “február utolsó napjaiban egyenruhás emberek jöttek a szülészeti kórházba, ahol az édesanyja dolgozik. A katonaság szétoszlatta a kórház személyzetét, és lőállásokat állított fel az épületben. Szavait megerősítik az ukrán hírügynökségek által közzétett felvételek, amelyeket a szülészeti kórház belsejéből készítettek. Láthatjuk a tönkrement bútorokat és a törött üvegeket, de holttesteket nem. Ha nők és gyerekek lettek volna bent, a brutális felvételek már biztosan bejárták volna a világot.

Az Azov harcosai tüzelőállásokat alakítottak ki iskolákban és szülészeteken, valamint lakóházak tetején, amint azt a fotók és videók is rögzítették – írta  a Magyar Megmaradásért.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Megrendezett fotózást tartottak a mariupoli szülészeti kórháznál az ukránok (+képek)

Ez is érdekelheti:  A következő NATO-főtitkár értékes alkut ajánlott Magyarországnak

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük