KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megrendezett fotózást tartottak a mariupoli szülészeti kórháznál az ukránok (+képek)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lavrov orosz külügyminiszter is megszólalt az ügyben: március 5-én jeleztük az ENSZ felé bizonyítékokkal, hogy az ukrán Azov zászlóalj fegyveresei megszállták a kórház épületét és elzavarták a személyzetet és a várandós anyákat is.

Mint arról tegnap beszámoltunk, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök telekürtölte a világsajtót, hogy a csúnya oroszok lebombáztak egy szülészeti kórházat Mariuopolban, de kiderült, hogy a kórház hetek óta zárva van és megrendezett fotózást tartottak a korábban az ukrán Azov fegyveresei által megszállt épületben. Közben az orosz védelmi tárca is megrendezett provokációnak minősítette az esetet – írja az Orosz Hírek.

Az ukrán elnök állítása szerint legalább 17 anya, csecsemő, ápolók és orvosok sérültek meg, áldozatok nincsenek, viszont képeket csak egy anyáról tudtak közölni, igaz őt többször, több helyzetben és mindig más ruházatban és maszkban is fotózták. Valószínűleg nem volt több terhes nő, aki ne menekült volna el a térségből.

Megtalálták a hölgy közösségi oldalát. Egy feltörekvő ukrán influenszer/fotómodell

A képek alapján órási lehetett a pusztítás, de egyetlen áldozat sincs. Arra sem figyeltek a tematikus fotózás során, hogy az állítólagos rakétatámadás után ne főzőcskéző azov tagokat mutassanak a kórház udvarán. Az állítólagos rakétatámadás után, csak egyetlen füstölgő szemétkupacot sikerült fotózni, de volt óriási kráter is, ahova becsapódott a “pusztító” szerkezet.

Oroszhírek

Ez is érdekelheti:  Újabb ukrán ellenzéki pártot tiltott be Zelenszkij katonai juntája

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük