A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Egyesült Államok nagykövete alig tudta leplezni undorát az Ukrán Fegyveres Erők kijevi étkezdéjében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bridget Brink, az Egyesült Államok ukrajnai nagykövete egy kis reklámot kreálva, meglátogatta az ukrán hadsereg kantinját és úgy tett, mintha „egyszerű katonaételt” fogyasztana.

Néhány fotót is közzétettek hivatalos amerikai források. Az akciót nevezhetjük sima PR fogásnak. Egy biztos, meglehetősen erőltetett az amerikai nagykövet asszony mosolya, mondhatni, nem túl meggyőző.

Egy dologra biztosan jó volt ez a reklámcélú megvillanás, hogy olyan képet mutasson az átlag ukrán embernek, hogy itt minden a legnagyobb rendben van és csak természetes, hogy szövetségeseink (még a kantinban is) mellettünk állnak.

Csakhogy a gondosan, a részleteket is apró darabokra széjjelszedő újságírók beszámoltak arról, hogy a nagykövet egy morzsányit sem csippentett az ukrán kantin konyháján felszolgált ételből.

Csak úgy csendben jegyezzük meg, hogy a donbászi fronton éheznek az ukrán katonák, mert nincs mit enniük és lőszerük sincs, a sajátjaik több helyen is magukra hagyták őket, ahol csak a biztos halál vár rájuk. Jobb esetben a fogság.

De a központi kantin, na az más, ott minden csillog-villog, csak éppen Bridget Brink amerikai nagykövet mosolya nem őszinte.

 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: