ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Azovsztal fegyveresei tárgyalnának az oroszokkal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyelőre meg nem erősített hírek szerint az Azovsztalban harcoló egyes ukrán fegyveres alakulatok képviselői azt kérték az oroszoktól, hogy biztosítsák számukra a terület elhagyásának lehetőségét.

Más hírek szerint a megadás lehetőségéről is tárgyalnak. Itt azokra az ukrán katonákra kell gondolni, akik nem az „AZOV” különítmény harcosai.

A hírek szerint az oroszok megerősítették, hogy csak a teljes fegyverletétel jöhet szóba, és természetesen nem távozhatnak el például egy harmadik országba.

Mind eközben az oroszok több tucat bombát dobtak az Azovsztal területére, ahova a fegyveresek bevetették magukat. A légicsapások további jelentős pusztítással jártak. Az ellenálló fegyveresek 5-6 fős csoportokban igyekeznek mozogni, ami a városi harcokban bevált taktika, azonban az Azovsztal területén nincs hol menedék mögé rejtőzni, hiszen a becsapódó bombák olyan pusztító erővel rendelkeznek, hogy a menedékként használt épületfalakat lerombolják, maguk alá temetve a katonákat. Ilyen körülmények között teljesen reménytelen az ellenállás.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: