KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az áttörés filmje: közel 10 millió forint kártérítés 13 gárdistának

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vona2009

Almási Lajos videós tudósítása a 2009-ben, a Bajtársiasság napján meghurcolt 13 gárdista ügyében áttörést hozó, 2015. szeptember 29-én született elsőfokú ítéletről megrázó korabeli filmrészletekkel, a bíró ítélethirdetésével, illetve dr. Borbély Andrea ügyvéd és dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője nyilatkozataival.

A Fővárosi Törvényszék 6 gárdistának fejenként 800 ezer, hatnak fejenként 600 ezer és egy eszméletlenre vert gárdistának egymillió forint nem vagyoni kártérítést és kamatait ítélt meg. Megállapította azt is, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság megsértette a gárdisták emberi méltóságát, személyes szabadságát, testi épségét és egészségét, vélemény-nyilvánítási szabadságát, gyülekezési jogát és vélemény-nyilvánítási szabadságát. A rendőrségnek magánlevélben kell mindezekért elnézést kérnie. A törvényszék eljáró bírája, dr. Schöck Beatrix helyesen alkalmazta a megfelelő jóvátétel elvét. Az ügy további részletei a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) közleményében olvashatók !

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Az áttörés filmje: közel 10 millió forint kártérítés 13 gárdistának

  1. Szőrnyű volt ismét átélni azokat a felvételeket,amit akkor élőben is átéltem.Azóta sem tudom megbocsájtani azt a GYALÁZATOT,amit a rend?örei elkövettek!!!-,MÉG HA PARANCSRA IS TETTÉK!!!!Mert a barbárságot nem lehet kényszerből tenni!!!
    Hálás Köszönetem Dr.Borbély Andreának és Dr.Gaudi Nagy Tamásnak,hogy akkor,és azóta is képviselik azokat az IGAZ MAGYAROKAT,akik mindezt elviselték,és azóta is üldözik Őket,pedig előbb-utóbb szükség lesz Rájuk.
    Isten Óvja és Védelmezze MINDANNYIUKAT!
    Nem megfeledkezve Mindazokról,akik már nem lehetnek velünk!!!

  2. Hát igen! A rend meghatóan naív és csakis és kizárólag parancsra teljesítő ártatlan báránykái mindent elkövetnek, hogy az undor és az útálat ébren maradjon ellenük! Nagyon lassan őrölnek a malmok, de legalább már őrölnek. Aztán meg, ennyi kártérítést kifizetni, ami egyébként személyekre lebontva egyátalán nem sok, tehát ennyi kártérítést kifizetni:nos, sokba fog ez a civil lakosságnak kerülni. Másrészt! 2o15-öt írunk, vagyis több mint 6 éve a polgári Fidesz vezeti a országot. Nagyon-nagyon sok szégyen van ebben nekik is, Bajnaitól-Gyurcsányig, és minden egyéb lassú, vagy elaltatott igzság-igazságtalanságig. De a malmok már őrölnek. A csodálatos, kitartó védőknek pedig ezer és ezer áldást!!!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: