KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szabó László: Moneypuláció – Bogár László és Nagy-Bandó András ajánlásával

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lehull a lepel: Ki is az 1 öntudatos pécsi polgár?

https://youtu.be/CosGKNwy2N8

A boltokban nem lesz kapható Szabó László Moneypuláció című könyve. Szigorúan szeptembertől érhető majd el az interneten.

Moneypulacio_gyurcsany

IMPRESSZUM (HELYETT)

(Gyengébbek és fiatalabbak kedvéért a könyvnek az a része, ami általában a lőtéri kutyát nem érdekli, éppen ezért nem is olvassa el senki. Én most mégis arra kérlek, tégy kivételt!)

Az egész pár esztendővel ezelőtt kezdődött egy előadás formájában, mely teljes terjedelmében soha nem kerülhetett a közönség elé. Aztán 2015. január 1-jén reggel a dolgok váratlan fordulatot vettek! A tapasztalatszerzés rögös útjára lépett férfiember 2014. december 31-én éjszaka gyanútlanul hajtotta álomra immáron kissé őszülő halántékú kobakját, melyben az értelem szikrája még azért olykor-olykor kitartóan pislákol. E pislákolás eredménye gyakorta hosszabb-rövidebb (inkább hosszabb, mint rövidebb) írások formájában aztán vizuálisan is testet ölt néha napján az igen nagy becsben tartott olvasóközönség legnagyobb örömére, vagy éppen bosszúságára, melytől jobb sorsra érdemes szerzőnk éppen fenti okokból kifolyólag aztán kap hideget, s meleget egyszerre. Már-már bravúros csodaszámba megy, ahogy a „hálás” publikum írói munkássága elismeréseként egyetlen mozdulattal helyezi el őt egyszerre a retorikai számegyenes mindkét végén.

Így telnek tehát a szürke munkás hétköznapok.

De az Úr 2015. esztendejének legelső napján, annak is a reggelén, valami különleges történt. Ahogyan azt a klasszikusok kategóriájába tartozó mondásból ismerhetjük: „Isten útjai kifürkészhetetlenek”. A Nagyfőnök (Internesönel Trendi Lengvidzs Verzsön: The Boss) pedig úgy találta megfelelőnek, legjobb lesz, ha fent benyom egy gombot, és ilyenkor aztán mese nincs, az egyszeri földi halandónak (ez vónék én) muszáj odaülnie a billentyűzet elé és hihetetlen sebességgel belekezdeni a billentyűk püfölésibe, de mégpedig rögvest és íziben.

A Szerző – felvértezve a publicisztika és a szépirodalom kimeríthetetlennek tűnő eszköztárával – új könyvével tükröt tart az igen tisztelt Olvasó elé. A kötettel arra kéri, s egyben készteti is a tisztelt nagyérdeműt, hogy emelkedjen fel végre tévénéző foteljének jótékonyan süppedős, émelyítően álmosító tunya világából, és nem lévén restek, méltóztassanak  végre szembe nézni a kegyetlen és kíméletlen rögvalósággal, (i)gazsággal.

A Szerző hálás szívvel mondana köszönetet, ha az általa meghozott anyagi és fizikai áldozatokért cserébe a kedves Olvasó is anyagi és fizikai áldozatokat hozna azzal, hogy megvásárolná ezt a maga nemében kétségkívül egyedülálló könyvet. Mondaná, hogy elvileg semmilyen értékrendbe nem fér bele ennek a műnek bármilyen (elektronikus, mechanikus módon, nyilvános előadáson vagy tanfolyamon, hangoskönyvként vagy honlapi információként, fénymásolatként vagy bármely más adatként) a szerző és a kiadó engedélye nélkül való közlése, de nem mondja. Ha minden kötél szakad, nyugodtan másold, terjeszd, szórd szét Frutti helyett! És ha lehet, minél több ember között! Másként hogyan ismerkedhetnénk meg azokkal a gondolatokkal, melyek e kötet lapjain olvashatók? Elárulom: SEHOGY!

Természetesen mindenki – így e kötet szerzője is – jobban örülne annak, ha jogkövető magatartást tanúsító állampolgárként mégsem a jelenleg hatályos törvények értelmében illegálisnak számító módon terjesztenéd azt a sajátosan összeállított tudás- és ismeretanyagot, mellyel e kötet lapjain találkozol, mivel a könyvkiadást kísérő összes sáp, sarc, adó és mit tudom én még mi levonása után, a könyv árából talán marad még némi aprópénz, melyet esetleg újabb, hasonlóan érdekes témájú olvasnivaló előállítására, illetve ezen előállítás anyagi inspirációja végett fel lehetne használni a jövőben. Ennyi lett volna az impresszum. Uff, én beszéltem!

800x400 TOLTELEK KEP_2_800x280px

A KÓLA, CSIPSZ, TÉRERŐ „SZENTHÁROMSÁG”

Egy könyv arról, hogyan dolgoz meg bennünket Hollywood a filmeken keresztül.

Kalandozásra hívom a tisztelt Olvasót. Rövid bemelegítés után pár percre bepillantunk a kulisszák mögé, hogyan is működik az álomgyár, majd két hollywoodi film segítségével mutatom be milyen is valójában az a társadalmi berendezkedés, amit ma parlamenti demokrácia néven ismerünk, valamint arról is ejtünk néhány keresetlen szót, miből és hogyan finanszírozzák ennek a rendszernek a működését.

Dőlj hátra karosszékedben, tévénéző foteledben nyugodtan terülj el, mint a Nagy Alföld, öveket bekapcsolni (ITLV: fasten your seat belts!), indulunk!

GONDOLKOZZ AMIG MEG LEGALIS

Félelmetes párhuzamok film és valóság között!

Jó olvasást és jó szórakozást kíván a szerző: Szabó László

Könyvrendelés itt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Szabó László: Moneypuláció – Bogár László és Nagy-Bandó András ajánlásával

  1. Bogár Lászlóról annyit, hogy tíz évig volt az ?SZMP lelkes tagja, most kompenzál és a legszélső jobb oldalra csúszott. Ami érthető 45-ben a nyilasok a kommunista pártba szaladtak és ott találtak menedéket, utódaik 90 után ellenkező irányba, visszafutottak…

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: