KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Antifa terrorszervezetté nyilvánítását követeli a Mi Hazánk

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Novák előd szerint a párbeszéden és jámbor andráson keresztül közpénzekhez juthat a szélsőbaloldali mozgalom

A Mi Hazánk terrorszervezetté nyilvánítaná és betiltatná az Antifát. Mint a párt vezetői rámutattak, a szélsőséges mozgalom a brutális utcai támadások során az élet kioltására alkalmas eszközöket használ, s az akciók látható célja félelmet kelteni a társadalomban. Mindezen túl az Antifa aktivistái egy terrorszervezet zászlaját lobogtatták a merényleteik során.

– Azért is lenne fontos terrorszervezetté nyilvánítani, valamint felszámolni az Antifát, mert az erőszakos támadásokat végrehajtó, szélsőséges mozgalom szervezeti hátterét tekintve hazánkban is szorosan összefonódik a baloldali politikával

– jelentette ki Novák Előd a Magyar Nemzetnek.

A Mi Hazánk alelnöke arra utalt, hogy a budapesti utcai Antifa-támadások egyik gyanúsítottja, Dobos Krisztina korábban Jámbor András (Párbeszéd) választási kampányában is részt vett.

– Elképzelhetőnek tartom, hogy a hölgy is részesül Jámbor 3,5 millió forintos képviselői asszisztensi keretéből, így közvetve akár állami alkalmazásban lehetnek olyan személyek, akik szervezik és elkövetik a brutális utcai rajtaütéseket 

– fogalmazott a honatya.

A Budapesten elkövetett merényleteket követően Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke is azt sürgette, hogy Magyarország és más európai uniós államok is nyilvánítsák terrorszervezetnek a nemzetközi Antifa mozgalmat. A politikus ezt egyebek mellett azzal indokolta, hogy a szélsőbaloldali szervezet aktivistái egy társadalmi csoportból – a jobboldali, nemzeti érzelmű emberek közül – véletlenszerűen kiválasztott áldozatokat támadtak meg az élet kioltására alkalmas eszközökkel, mindezzel pedig a lakosság körében igyekeztek félelmet kelteni.

Hozzátette: az Antifa merénylői annak a Kurdisztáni Munkáspártnak a zászlaját lobogtatták, amelyet az EU már több mint húsz éve terrorszervezetként tart számon.

Korábban a Magyar Nemzetnek nyilatkozó több biztonságpolitikai szakértő is indokoltnak nevezte az Antifa terrorszervezetté nyilvánítását. Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója arról beszélt, hogy a Antifa terrorszervezetté minősítése megkönnyítené a bűnüldöző szervek hatékonyabb fellépését az erőszakos, emberi életekre törő mozgalmak ellen. Szavai szerint ugyanis időnként az Európai Unió és a NATO tagországainak a titkosszolgálatai között is megnehezítheti az együttműködést, hogy a különböző államok jogrendjében eltérően értelmezik az egyes bűncselekményeket.

Ez is érdekelheti:  Tévesen híresztelték, hogy meghalt Noam Chomsky

Magyar Nemzet

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük