KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Amikor orosz csapatok állnak majd Magyarország határánál…”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A bécsi eseményen résztvevő orosz küldöttség vezetője úgy gondolja, a tárgyalásokon akkor változik majd meg a hozzáállás és a hangnem, amikor az orosz csapatok az EU-tagállamok határainál állnak majd, olvasható a Mandineren megjelent cikkben.

Európa hozzáállása Oroszországhoz a biztonsági párbeszédben konstruktívabbá válik, amikor az orosz hadsereg megközelíti az Ukrajnával határos keleti EU-államokat – jelentette ki a katonai biztonságról és fegyverzet-ellenőrzésről szóló bécsi tárgyalásokon részt vevő orosz küldöttség vezetője a RIA tudósítása alapján.

Konsztantyin Gavrilov azt mondta:

A hév akkor fog csökkenni, amikor csapatok állnak majd Lengyelország, Románia, Magyarország és Szlovákia határánál. Teljesen más lesz a hangnem.

A diplomata szerint egy ilyen helyzetben kezdődhetnek majd a komoly tárgyalások fékekről és ellensúlyokról, garanciákról.

Az orosz elnök a Tucker Carlsonnak adott interjújában azt mondta a NATO-val és egy esetleges nukleáris háborúval kapcsolatban, hogy szerinte a NATO-tagállamok „a saját lakosságukat próbálják megfélemlíteni egy képzeletbeli orosz fenyegetéssel”.

MH

Ez is érdekelheti:  Özönlenek a migránsok Európába: Lampedusán és a Kanári-szigeteken a legsúlyosabb a helyzet

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “„Amikor orosz csapatok állnak majd Magyarország határánál…”

  1. Ez a Gavrilov hülye. Amit mond, az teljesen szembe megy Putyin nyilatkozatával. Ha ijesztgeti Európát, még inkább fegyverzik Ukrajnát, még hosszabb lesz a háború.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük