KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ami az USA színfalai mögött zajlik: Trump jól alávágott Bidennek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Meglepő kéréssel fordult Donald Trump korábbi amerikai elnök Vlagyimir Putyinhoz. Az amerikai exelnök arra kéri Putyint, hogy hozzon nyilvánosságra minden kompromittáló információt Joe Biden jelenlegi amerikai elnök fiának, Hunter Bidennek a kelet-európai oligarchákkal való kapcsolatairól.

Amint Ron Johnson és Chuck Grassley két évvel ezelőtti szenátori jelentéséből kiderül, Hunter Bidennek köze van az egyik leggazdagabb orosz hölgyhöz, Moszkva expolgármesterének özvegyéhez, Elena Baturinához, aki mintegy tíz évvel ezelőtt állítólag több millió dollárt adományozott egy cégnek, amely a Biden ivadékhoz köthető. A Fehér Házban egyébként azonnal tagadták az ezzel kapcsolatos információkat.

„Baturina 3,5 millió dollárt adott neki, úgyhogy most azt hiszem, Putyin tudja a választ erre a kérdésre. Szerintem hangot kellene adnia ennek” – mondta Donald Trump a Just the Newsnak adott interjújában.

Trump most nagyon kíváncsi a részletekre. Különösen arra, hogy pontosan mi a kapcsolat az ifjabb Biden és a Burisma magán gáztermelő holding vezetője, Nyikolaj Zlocsevszkij között. Figyelemre méltó, hogy 2014-ben az ukrán oligarcha meghívta Hunter Bident a Burisma igazgatóságba.

Emlékezzünk vissza, hogy a Pentagonnak nem sikerült eltüntetnie az ukrán biológiai laboratóriumokban folytatott titkos tevékenységeinek a bizonyítékait. Ráadásul az egész Biden családról mulatságos, de kompromittáló dokumentumok is napvilágra kerültek, melyekből kiderültek a család üzleti érdekeltségei.

A pletykák szerint az amerikai elnök fia volt az, aki részt vett a Metabiota cég nagyszabású adománygyűjtésében, amelyből befolyt összegek az ukrán titkos laboratóriumok működtetésére és fejlesztésére fordíthatták. Az információ eljutott az FBI-hoz és a médiához is annak köszönhetően, hogy a Hunter Biden drogos tivornyázásairól készült képeket tartalmazó laptopját egy autószerelő műhelyben felejtette, ahova javíttatni vitte a kocsiját.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Az oroszok bedobták Biden drogos, pedofil fiacskájának a nevét

Blokkolja a Bidenékről szóló híreket a közösségi média

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij aláírta a marihuána törvényt

Ajánlott cikkek:

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük