KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikából figyelmeztetik a magyarokat a „gengszter taktika” miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A The American Conservative cikke a lengyelországi eseményeken keresztül mutatja be, mire kell vigyáznia Magyarországnak, Hollandiának és Szlovákiának, mert az Európai Unió centralista erői mindent megtesznek azért, hogy leszámoljanak politikai ellenfeleikkel – írja a Mandiner.

Donald Tusk, aki választási kampányában a jogállamiság és a demokratikus normák visszaállítását ígérte, most nyíltan gengszter taktikát alkalmazva számol le politikai ellenfeleivel Lengyelországban – írja a The American Conservative, amely bemutatja az új kormány eddigi politikai intézkedéseit.

Az elmúlt hetek lengyelországi történései figyelmeztetésül szolgálnak Magyarországnak, Hollandiának és Szlovákiának is. Az EU centralista erői ugyanis nem fogadják el, ha a politikai spektrum szélén lévő pártok kapnak felhatalmazást a választóktól – szögezte le a cikk.

A szerző emlékeztet, Lengyelországgal kapcsolatban gyakran emlegették Orbán Viktort és sorozatban négy választási győzelmét – többek között éppen azokkal a politikai témákkal, például migráció, háborúk, NGO-k megfékezése, amelyek konfliktusokat okoznak Brüsszellel. Michael O’Shea úgy véli, a Jog és Igazságosság pártja egyre kevésbé tudta lemásolni ezt a képletet, sőt, a magyar ellenzék önpusztító tendenciáinak egy részét mutatta.

MH

Kiemelt képen: Donald Tusk / Fotó: Twitter

Ez is érdekelheti:  Az RMDSZ-es szenátor a román miniszterelnök arcába mondta: Székelyföld volt, van és lesz

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Amerikából figyelmeztetik a magyarokat a „gengszter taktika” miatt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük