KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Áldebreceni tiltakozó hergel az akkumulátorgyár ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyre több adat és videó bizonyítja, hogy áldebreceniek mozgolódnak a debreceni akkumulátorgyár elleni hangulatkeltők között. Közülük a legismertebbik az a Bertalan Attila, akinek a politikai karaktere egyre tisztában kirajzolódik a közösségi médiában megjelenő anyagok alapján – írja a Magyar Nemzet.

Úgy tűnik, nem sok köze van Debrecenhez, Lipóton él a Facebook- oldala szerint. A közösségi-média felületén azt is lehet olvasni, hogy előszeretettel szerepel rádióműsorokban, ahol többek között a Magyar Alaptörvényről és az alkotmányos Királyságról fejti ki gondolatait.

– Összehangolt támadást indított a baloldal a debreceni akkumulátorgyár megépítése ellen – hangzott el a Megafon munkatársának a videójában.

https://www.facebook.com/watch/?v=1262011727715682

Bohár Dániel riporter úgy véli, ezt bizonyítja az is, hogy a beruházásról szóló közmeghallgatáson fizetett tüntetők uszítottak. Mint fogalmazott: a debreceni közmeghallgatáson megjelentek olyan hivatásos tüntetők is, akik minden létező demonstráción ott vannak. Hozzátette: „Ilyen fickó Bertalan Attila, aki ha kell, a kata miatt tüntet, ha kell, a tanárokért, a gazdákért, a lényeg, hogy hergelhessen.”

Mint ismert, elszabadultak az indulatok a debreceni akkumulátorgyár múlt heti közmeghallgatásán: a résztvevők egy idő után egymással kezdtek ordibálni. Sőt egy agresszív férfi arcon ütött egy nőt, aki csak nyugtatni próbálta a feldühödött tömeget.

–Egyértelműen kijelenthető, hogy politikai hangulatkeltés történik – ezt már Debrecen polgármestere mondta a Mediaworksnek. Papp László szerint egy Magyarország számára fontos gazdaságfejlesztési projekt vált a politika játszóterévé. Mint fogalmazott, a baloldali pártok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az emberek félelmét kihasználva lehetetlenné tegyék a helyzetet.

Kiemelt képen: Ellenzéki demonstrációkról ismert tüntető ordibál a debreceni CATL akkumulátorgyár ügyében szervezett közmeghallgatáson (Fotó: HAON/Kiss Annamarie)

MN

Ez is érdekelheti:  A Zelenszkij-rezsim keresztényüldözése - kápolnát romboltak le Kijevben egyetlen éjszaka alatt (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük