KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Akinek fogalma sincs Magyarországról, az maradjon csendben!” – kiakadtak a németek Orbán Viktor kritizálása miatt

A magyarországi életminőséget és családpolitikát, valamint Orbán Viktor döntéseit dicsérik a Welt olvasói, akik úgy érzik, Németország mérföldekre van ettől.

Orbán Viktor és Robert Fico szövetségéről jelent meg véleménycikk a Die Welt oldalán. Domik Kalus szerint ez a kapcsolat nagy hatással lesz az Európai Unióra és Ukrajna sorsára is, valamint azt állítja, hogy a magyar kormányfőnek több eszköze van arra, hogy rávegye szlovák kollégáját az együttműködésre, mert Szlovákia lakosságának tíz százaléka magyar nemzetiségű. A cikk alatt – immár szokás szerint – sorjáznak a Magyarországot védő és a Welt irányvonalát kritizáló vélemények.

Akinek fogalma sincs Magyarországról, az maradjon csendben! Az Orbánt szidók a német mainstream médiából szerzik minden tudásukat. Egy ideje Budapesten élek, mert elegem lett a német politikából. Nagyon biztonságos itt az élet, az emberek pedig hihetetlenül kedvesek

– írta egy kommentelő, aki azt is megjegyezte, hogy a Magyarországon, például az Audinál vagy a Mercedesnél dolgozó német mérnökök is élvezik az itt töltött időt.

Más azt reméli, egyre többen követik Orbán politikáját, és sajnálja, hogy Lengyelország ebből kimarad. Megjegyezte, nem érti, miért nem ítéli el senki azt a takarítást, ami ott történik a „demokrácia jegyében”.

Várom a napot, amikor a Welt pozitívan számol be Magyarországról. Például a családpolitikáról, a gyermekvállalás segítéséről. Mérföldekre vagyunk ettől

– szögezte le egy másik olvasó.

Sokan írnak arról, hogy a magyar miniszterelnök nem EU-ellenes, csak a zöld-piros vonalat ellenzi, és ő az egyik utolsó okos politikus a kontinensen, aki a népéért politizál, nem hajol meg Brüsszel előtt és ellenzi az illegális migrációt.

„Ha Orbán ennyire rossz, miért választják meg 2010 óta folyamatosan? És mit hozott nekünk az Európai Unió? Ha összehasonlítjuk Németországot a húsz évvel ezelőttivel, miben lett jobb?” – tette fel a kérdést az egyik hozzászóló, más pedig azt sajnálja, hogy a média, így a Welt is folyamatosan negatívan ír a magyar kormányfőről.

Ez is érdekelheti:  Donald Trump: Szürreális élmény volt túlélni a merényletkísérletet

Mandiner

Kiemelt képen: Orbán Viktor és Robert Fico / Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük