KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A nap, amikor a németek elkezdenek magyarul tanulni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarország migrációs politikáját dicsérik és menekülnének Németországból a Die Welt olvasói, akik félve nézik, hogyan alakul át hazájuk a bevándorlók hatására. Sokak szerint az európaiak többsége régóta egyetért a magyar állásponttal, csak a baloldali ideológia buborékjában élők választanának más utat.

„Hiszem, hogy a magyar nyelv megtanulásának lesz értelme azok számára, akik szabadon és félelem nélkül akarnak élni Európában”

– ilyen, és ehhez hasonló hozzászólások záporoznak a Die Welt interjúja alatt, amelyben Bakondi György, Orbán Viktor belbiztonsági tanácsadója Németország elhibázott migrációs politikájáról és a növekvő terrorveszélyről beszélt. Többen is azt írták, a terveik között szerepel, hogy megtanuljanak magyarul, míg valaki azt remélte, gyermekei el tudják hagyni Németországot, mert sajnálná őket a rájuk váró jövő miatt.

Magyarország ellentmondásos migrációs politikájában az ellentmondásos jelzőnek pozitívnak kell lennie. Magyarország mindent jól csinált

– szögezték le többen, míg valaki feltette a kérdést, hogy miért is lenne vitatott a magyar álláspont, amikor az európai lakosság többsége egyetért vele.

A kommentelők jelentős többsége egyetért Bakondi Györggyel abban is, hogy a migráció kezelése Németországban kudarcot vallott, és örömmel vették tudomásul, hogy „nem mindenki annyira elvakult”, mint a német politikusok. Szerintük minden épeszű ember tudta, hogy ez lesz a nyitott határok következménye, és Németország a felismerhetetlenségig átalakul, mára pedig szinte a teljes kontinens felébredt, csak a „német bal-zöld kormány van mély álomban”.

Gondoskodnak a migránsokról, hogy munka nélkül is úgy élhessenek, mint a gazdagok. Ez valószínűleg egyedülálló a világtörténelemben

– háborgott egy olvasó, míg más arra hívta fel a figyelmet, hogy az iszlám nem akar Németországhoz tartozni, azt akarja, hogy Németország tartozzon az iszlámhoz.

Akad, aki arról írt, hogy az általános iskolákban többségbe kerültek a migrációs hátterű gyerekek, pedig már a napokban is megdöbbenve tapasztalta Berlinben, hogy a patikákon kívül csak migránsokat látott mindenhol, sokan németül sem beszéltek.

Nemsokára meg kell védenünk magunkat azoktól, akik védelmet kerestek Németországban

– mutatott rá egy kommentelő, más pedig úgy reagált, végre valaki a baloldali ideológia buborékján kívül élők véleményét hangoztatja, azaz nem minden menekült „valódi”, pláne nem azok, akik fegyverekkel a zsebükben érkeztek Európába.

„Aki mostanában járt Budapesten, tudja, hogy a magyar út az egyetlen helyes út”

– írta egy hozzászóló, más pedig arra eszmélt rá, hogy Magyarországon még mindig a saját állampolgáraikra gondolnak elsősorban.

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij új ellentámadással és “meglepetésekkel” fenyegette meg Oroszországot

Mandiner

Kiemelt kép: DPA/AFP/Sebastian Willnow

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük