VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A WEF boszorkányszombatjáról nem hiányozhatnak a kurvák sem – A politikai prostik mellett luxusszajhák felsereglése kezdődött a Gazdasági Világfórum alkalmából Davosban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A tömeggyilkosok tudják mitől döglik a légy … is, nemcsak az ember! Vajon az oltatlan pilóták után a megrendelt luxuskurvák is oltatlanok?

A davosi csúcstalálkozón ahol a hivatalos narratíva szerint a világ legnagyobb problémáival – köztük a nemek közötti egyenlőtlenséggel – foglalkozó globális gyúlt össze, menetrendszerűen megjelentek az erre az alkalomra odautazott prostituáltak is, hogy szórakoztassák a tömeggyilkos politikusokat és pénzembereket a WEF-féle sátánista banzáj ideje alatt.

A szexmunka iránti kereslet évről évre az egekbe szökik a világ vezetőinek és üzletembereinek összejövetelén, akik a világ minden tájáról érkeznek Davosba.– írja a Dailymail.

A január 16-án kezdődött ötnapos csúcstalálkozó során a luxuskurvák ugyanazokban a szállodákban szállnak meg, mint a nagy hatalmú vezetők és munkatársaik. Egy Liana nevű szexmunkás azt mesélte a sajtónak, hogy ő például üzletaszonyi ruhába öltözik, hogy ne tűnjön ki a vezetők közül, annak ellenére, hogy a prostitúció legális Svájcban . A Bildnek elmondta, hogy rendszeresen találkozik egy amerikaival, aki évente többször is ellátogat Svájcba, és a konferencia 2700 résztvevője között van.

Liana körülbelül 700 eurót (760 dollárt) kér egy órás szexuális szolgáltatásért és 2300 eurót (2500 dollár) az egész éjszakáért, plusz az utazási költségeket. A csúcstól 160 kilométerre lévő Aargauban lévő escort-szolgáltatás vezetője azt mondja, hogy már 11 foglalást és 25 információigénylést kapott – és arra számít, hogy ezen a héten még sok más érkezik. A luxuskupi madámja elmondta a WEF-es résztvevőkről: “Néhányan kísérőt is foglalnak előre maguknak és alkalmazottaiknak, hogy a szállodai apartmanban bulizhassanak a gyűlések után.”

Salome Balthus, szexmunkás és író a Twitteren így írt erről: “A svájci randevúzás a WEF ideje alatt hajnali kettőkor a biztonsági őrök fegyvercsövének nézegetésével kezdődik a szálloda folyosóján, majd csokoládét adnak nekik és pletykálnak a gazdagokról.

Egy 36 éves férfi egy Davos melletti szállodában száll meg a csúcs idejére, de nem kívánta elárulni, kik a befolyásos ügyfelek, akik lehetnek akár nők, akár férfiak, ez nem derült ki.

” Egy svájci rendőr szerint 2020-ban a The Times riportjában megállapították , megállapította, hogy legalább 100 prostituált utazott Davosba a csúcstalálkozóra. A fórum egyik hivatalos sofőrje azt mondta, hogy felkapott egy szexmunkást, aki azt állította, hogy “főnöke” arra kényszerítette, hogy egy idősebb ügyféllel feküdjön le a küldöttek szállodájában.

Szóval a világ megrontói nem unatkoznak a Davos-i boszorkányszombaton, ahol az emberiség kiirtásáról tárgyalnak.

Az azonban egyelőre nem derült ki, hogy az oltatlan pilóták után vajon a WEF-re rendelt luxus-kurvák is oltatlanok? Ugyanis az sem titok, hogy a C19-es méreginjekcióba levő trutyik nemi úton is átvihetők egyik szervezetből a másikba.

Summa summarum, az emberiség szégyene az ami jelenleg WEF néven megtörténhet a pszichopata tömeggyilkosok találkozóján.

Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: