2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Soros által kitartott Lakmusznak nem tetszik a nemzeti, keresztény hang

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A leginkább Direkt36, a 444. hu és a Mérce.hu bértollnokaiból összeverbuvált és George Soros pénzén kitartott Lakmusz nevű, magát „tényelemzőnek” tituláló (valójában a háttérhatalom érdekeit képviselő) szélsőséges liberalisták újabb „cikkel” kedveskedtek a hazai média működtetőiről. Kifejezetten érdekes, hogy ezt a facebook nevű, egyébként megfoghatatlan és beazonosíthatatlan működtetésű, a háttérhatalom által irányított közösségi megosztó rendszer vonatkozásában követték el.

A tényelemzésnek álcázott anyag olyan hamis állításokat fogalmaz meg, melyekkel operálva próbálkoznak magyarországi – legtöbb esetben kisebb közösségek által, egyébként anyagi háttér nélkül működtetett – portálokat lejáratni.

Az „ELLENZÉKI VISSZHANGKAMRA ÉS OROSZPÁRTI KAVALKÁD: HONNAN TÁJÉKOZÓDNAK A HÁBORÚRÓL A MAGYAR FACEBOOKOZÓK?” című, „roppant tudományosnak” beállított, feltételezéseken alapuló, egy bizonyos Német Szilvi (véletlenül sem Szilvia) nevével jegyzett kuszaság bemutatja, milyen közönséget is vonz, kik a látogatói a hazai, nemzeti érdekeket és keresztény-keresztyén értékeket képviselő (értsd az ő olvasatukban: szélsőséges… stb.) internetes médiumoknak.

A legnagyobb problémájuk az orosz-ukrán konfliktusról szóló tájékoztatás. Vagyis pontosabban szólva az, hogy ilyen létezik annak ellenére is, hogy a Soros dollárbirodalomhoz tartozó EU-s vezérek – pusztán az ő „demokráciájuk” nevében -, igyekeznek elhallgattatni minden olyan hangot, amely a másik oldal részéről, tehát az orosz térfélről szólna azokhoz az európaiakhoz, akik a Soros médiabirodalom propagandáján túl másra is kíváncsiak. Mert ugye az az alapálláspont, hogy a Soros média, demokratikus média, az orosz állami média, és hírcsatornák viszont természetesen és kivétel nélkül propagandisták. Természetesen tovább is bele lehetne mélyülni ebbe a kérdésbe, azonban ezt most nem tesszük, hiszen egyértelmű és mindent bizonyít az a tény, hogy az EU „demokráciája” szisztematikusan megszüntette a hivatalos oroszországi, állami hírtelevíziók, hírportálok EU-s elérhetőségét, vagyis egyszerűen kikapcsolta ezeket a médiumokat az internetes és szatellit hálózatokból. Ez minden józanul gondolkodó ember számára világossá teszi, hogy az EU a háttérhatalom bólogató bábjaként olyan totális diktatúra kiépítésén dolgozik, mely megkérdőjelezhetetlen információs tartalommal szolgál, a mára már egyre több, saját identitását vesztett európai ember számára. Az azonban rendkívül problémás számukra, hogy léteznek olyan nemzeti gyökerű csoportok, melyek ezzel szembeszállva, pénz, paripa, fegyver nélkül, mégis képesek létezni, sőt fenyegetést, kimondottan veszélyt jelentenek a háttérhatalom által pénzelt médiumokra.

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: megvan a végleges döntés a következő magyar űrhajósról

Azt, hogy pontosan milyen társaságról is van, szó, akik ilyen „nagyívű tudományos kutatásokat” végeznek, a Mandiner korábban már világossá tette.

Különösen hasznos elolvasni ennek a Lakmusz nevű csoportosulásnak a bemutatkozóját, ahol minden szépet és jót megfogalmaznak magukról, így tehát abból kiderül, hogy ők a Független Objektív Sajtó (FOS) rendíthetetlen képviselői. Ennek megfelelően pontosan azt képviselik, amik és azt a feladatot hajtják végre Magyarországon, amit a nyílt társadalom részükre meghatározott.

Külön megmosolyogtató az a már eleve a működésükre nézve magyarázkodó megfogalmazás, amiben kijelentik, hogy ugyan ők nem azok, akik megszabnák a tisztelt olvasónak, hogy mi az igaz hír, vagy éppen mi nem, de abban viszont nagylelkűen segítenek, hogy olyan internetes oldalakra tereljék a kedves olvasót, melyek megbízható, ellenőrzött tartalommal szolgálnak. No kérem, ezt meg is teszik, ugyanis saját bevallásuk szerint ebben a feladatban olyan partnerek segítik őket, mint az AFP francia hírügynökség. Külön ki is hangsúlyozzák, hogy az AFP (Agence-France Press) a Lakmusz fontos partnere és gyakorlatilag ők képezték ki őket. Azt sem titkolják, hogy az AFP a facebooknak dolgozik (értsd: jelent). Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a nekik nem tetsző, nem az ő befolyásuk alatt álló médiumokat listázzák, majd a facebook közösségi oldalain lekorlátozzák.

Ezzel igyekeznek elérni, hogy az általuk nem kézben tartott média, a lehető legkevesebb olvasót érje el. Ez George Soros médiabirodalmának egyik sarkalatos küldetése. Ezt a feladatot határozták meg részükre.

Mindezekről már itt a NIF oldalain beszámoltunk, amikor George Soros médiagépezetéről közöltünk egy elemzést, mely kifejezetten azzal a jelentéssel foglalkozik, melyet az amerikai Newsbusters ismertetett. Nos, mindaz, amiről és ahogyan a „tényfeltárók” írnak, majd azt továbbítják gazdájuknak, igencsak megerősíti a Newsbusters által napvilágra hozott információkat.

A „tényfeltáró zsoldban állókról” mindez azonban egyértelmű gonoszsági bizonyítványt állít ki, hiszen ők a gondolatszabadság megfosztásával élve, a valóban szabadon gondolkodókat igyekeznek kirekeszteni, amivel a globális társadalom természetes védekező reflexeit kívánják megszüntetni: Ne gondolkozz, ne kérdezz, csak fogadd el! Mi megmondjuk mi a jó, és legfőképpen, mi az igazság, mert azt csak mi tudhatjuk.

Ez is érdekelheti:  Zsoldosok Oroszország ellen – Veszteséglista

Egy biztos, mindenképpen érdemes elolvasni a Német „Szilvike“ által megírt, „teljesen“ független, objektív sajtóhálózati elemzést, hiszen világosan kiderül belőle, milyen célok mentén készült és kiknek az érdekében.

A Lakmusz, cikkében érdekes összefüggésekre is rámutat. Hiszen, csak azokat a nemzeti elkötelezettségű weblapokat, írókat, blogokat emlegeti, amelyeket – sajnos –, a kormány sem igazán értékel kellőképpen. Ezeknek a lajstromba vett és az erről tájékoztató táblázatban szereplő médiumoknak jó része azonban, a Lakmusz állításával szemben nem oroszpárti, hanem reális, objektív világképpel, háborúellenes, keresztényi gondolatisággal viszonyul a harmadik világháború veszélyével is fenyegető háborúhoz. Így például a „stoffangyorgyblogja”, nem egy alkalommal írt Putyin elnök felelősségéről, igaz, elsők között tájékoztatta Kadirovot, hogy az ukránok ortodox szerzetesekkel kegyetlenkednek Ukrajnában. A világos és tényszerű újságírás, blogolás nem jelenthet és nem is jelent kifejezetten oroszpártiságot. Háború-, és Unióellenességet viszont igen! És ez nem ugyanaz!

Azok a szervezetek és médiumok, blogok, amelyek folyamatosan Oroszország mellett kampányolnak, tüntetéseket szerveznek és láthatóan ukránellenes hangulatot szítanak, ám mégsem kerültek fel a Lakmusz feketelistájára, most igazán nagy bajba kerültek, hiszen olybá tűnik, hogy ők is a nemzetközi oroszellenesség fizetett eszközei, csak másképpen. Példaként említhetjük a Magyarok Világszövetségét, amely – sajnálatos módon, eredeti nemes hivatásából politikai szervezetté alacsonyodott –, a napokban tüntetést tartott Oroszország mellett, Kárpátalja visszacsatolását tűzve zászlajára, súlyosan veszélyeztetve ezzel a kárpátaljai magyarságot. E politikai szervezet elnöke, romániai kommunista múltja miatt nem kaphatta meg a magyar állampolgárságot. Az említett tüntetés vezérszónoka, az a Drábik János volt, aki egykor az MSZMP lelkes moszkovita tagjaként, a paksi atomerőmű megteremtésében aktív szerepet játszott, majd később, a Szabad Európa Rádió, vezető munkatársa lett. Azt gondolom, ennél többet nem is kell mondani arról, hogy a Lakmuszból sem véletlenül maradhatott ki mind a szervezet, mind a gyűlöletet fröcsögő egykori kommunista rétor. Az MVSZ-nél, mint politikai szervezetnél tapasztalható állandó zsidózás, a folyamatos Trianonozás, és a jelenlegi helyzetben hangoztatott, az elcsatol területekre vonatkozó követelőzés, a hatóságok és a Lakmusz egyetértő hallgatása mindent elmond. Talán azt is fontos itt elmondani, hogy az MVSZ, csak és kifejezetten a nemzeti oldalon álló ismert és „eltakarításra vágyott” magyarokat hurcoltat meg feljelentésekkel, hazug rágalmakkal, amelyeket – érdekes módon –, az érzékenyített magyar bíráságok is lelkesen támogatnak. Hasonló kellemetlen lelepleződés, más jobboldalinak mondott lapokat, szervezeteket, blogokat is érint, amelyek kimaradtak a Lakmusz, hat országot érintő vizsgálatából.

Ez is érdekelheti:  Sokasodnak a kérdőjelek Magyar Péter gyulai segítője körül

Meg kell állapítani tehát, hogy a véleményszabadságukkal élő, objektív, tisztességes bloggerek, honlapok, írók, akiket senki nem fizet, mert nem tartoznak pártokhoz és szervezetekhez, a legnagyobb ellenségnek tekintendők a liberális világ szemében. A nem említett orgánumok, szervezetek, blogok, televíziós műsorok viszont, amelyek jobboldalinak hirdetik magukat, de közölt anyagaikban vad oroszellenességükről és hangulatkeltő műsoraikról nevezetesek, feltehetőleg ugyanazon oldal szolgálói, amely oldal a Lakmuszt is működteti.

Köszönet tehát a Lakmusznak, hogy a hazai szervezetek, orgánumok és blogok tekintetében eligazítást adott, „tiszta vizet öntött a pohárba”. Szükség volt rá…

Szépe Áron
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük