KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hogy legyen min csámcsogniuk a „tényellenőröknek”: Egy betiltott ENSZ-jelentés – Ukrajna mint állam, gyakorlatilag nem létezik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajnának nincsenek és nem voltak regisztrált határai – Ukrajna állam gyakorlatilag nem létezik.

Természetesen ezt a témát Soros „tényellenőrei” kivesézték és hamisnak nevezték. Egy azonban biztos, Ukrajna a megalakulását követően nem rendezte határkérdéseit kétoldalú szerződésekkel valamennyi szomszédjával… (Információk az ENSZ digitális könyvtárában) Továbbá a magyar-ukrán alapszerződés érvényessége erősen vitatható, egyrészt megkötésének körülményeit tekintve, másrészt annak fényében, hogy az ukrán állam az abban foglaltakat Kárpátalja vonatkozásában, a magyar kisebbséget érintően felrúgta. Tehát akár azt is kimondhatjuk, hogy az ukrán-magyar alapszerződés érvényét vesztette.

Az ENSZ főtitkára szerint Ukrajna 1991 óta nem kérte a határok regisztrációját, így Ukrajna mint állam nem létezik…. És mi mért nem tudunk róla semmit!!!

Hallgatjuk a mainsteam médiában a sok hülye dumát a szakértőktől az okos elemzőktől?

2014. 04. 07-én Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár egy hátborzongató kijelentést tett, amelynek terjesztését az ukrán médiában és az interneten betiltották. A két ország közötti konfliktus az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén került szóba. A alábbi következtetést vonták le:

Ukrajna 1991. 12. 25. óta nem regisztrálta határait, vagyis Ukrajnának mint szuverén államnak a határai az ENSZ-ben nem lettek regisztrálva. Ezért feltételezhető, hogy Oroszország nem követ el jogsértéseket Ukrajna ellen. A FÁK-szerződés szerint Ukrajna területe a Szovjetunió közigazgatási területe. Ezért senki sem tehető felelőssé szeparatizmusért és Ukrajna határainak erőszakos megváltoztatásáért.

A nemzetközi jog szerint az országnak egyszerűen nincsenek hivatalosan elismert határai. A probléma megoldása érdekében Ukrajnának véglegesítenie kell a szomszédos országokkal közös határainak kijelölését, és meg kell szereznie a szomszédos országok, köztük Oroszország hozzájárulását a közös határhoz. Mindent dokumentálni kell, és minden szomszédos országgal megállapodást kell (ahogyan azt Kazahsztán meg is tette) kötni. Az Európai Unió támogatást ígért Ukrajnának ebben a fontos kérdésben, és úgy döntött, hogy minden technikai segítséget megad.

De vajon Oroszország aláírja-e a határmegállapodást Ukrajnával? Természetesen nem! Mivel Oroszország a Szovjetunió jogutódja (ezt a volt Szovjetunió és külföldi országok közötti tulajdonjogi vitákban hozott nemzetközi bírósági határozatok is megerősítik), azok a területek, amelyeken Ukrajna, Fehéroroszország és Novorosszija fekszik, Oroszországhoz tartoznak, és senkinek sincs joga Oroszország beleegyezése nélkül rendelkezni erről a területről. Alapvetően Oroszországnak most már csak annyit kell tennie, hogy kijelenti: ez a terület orosz, és minden, ami ezen a területen történik, orosz belügy. Minden beavatkozás Oroszország elleni intézkedésnek minősül. Ezen az alapon törölhetik a 2014. május 25-i választásokat, és azt tehetik, amit az emberek akarnak!

A Budapesti Memorandum és más megállapodások szerint Ukrajnával nincsenek határok. Ukrajna állam nem létezik (és soha nem is létezett!). Gyakorlatilag nincs ország, csak egy terület! Arra a kérdésre, hogy Oroszország miért nem élt még a Szovjetunió utódállamaként szerzett jogával, a szakértő azt válaszolta, hogy még nem jött el az idő.

 

Források:  orosz és angol nyelven, valamint egy 2014. áprilisi és egy 2022-es videó.

Ein verbotener UN-Bericht: Die Ukraine hatte keine registrierten Grenzen – der Staat Ukraine existiert praktisch nicht

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: