KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Sony Pictures nagypénteken adta ki a Szűz Máriát gyalázó filmet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A LifeSiteNews az Egyesült Államok legnagyobb internetes keresztény honlapja, amelyet véglegesen betiltottak a YouTube-on.

 Úgy tűnik, hogy az időzítés szándékos kísérlet Krisztus és Szűz Mária megcsúfolására a kereszténység legnagyobb ünnepén.

 A szándékosnak tűnő lépés során a Sony Pictures nagypénteken új filmet jelentetett meg, amely súlyosan káromolja Máriát, Isten anyját, azzal, hogy ördöghöz hasonlítja.

 James Herbert „szentélye” című horror regénye alapján a „The Unholy” című film egy fiatal lányt ábrázol, aki „Szűz Mária állítólagos látogatása után megmagyarázhatatlanul képes hallani, beszélni és gyógyítani a betegeket”.

A film démoni jellege miatt a LifeSiteNews nem hajlandó bemutatni az előzeteseket vagy a linket a film leírásához.

 A film azt állítja, hogy Mária démoni alak, vérével, fekete könnyeivel és üres szemeivel az ábrázolásban. A lányt, aki állítólag látja Máriát, szintén fekete szemekkel ábrázolják, ami a démoni ábrázolás másik jellemzője.

 Állítólagos látomásának résztvevői imádkozva mutatják be a Mária iránti hagyományos katolikus tiszteletet, és feszületeket és rózsafüzéreket égetnek.

 A „The Unholy” megjelenését a covid-19 járványhoz kapcsolódó korlátozások miatt késleltették, és a Sony Pictures most úgy döntött, hogy április 2-án, nagypénteken, a keresztény liturgikus év egyik legünnepélyesebb napján mutatja be a filmet.

 A Sony maga is hangsúlyozta a megjelenés dátumát, megjegyezve, hogy „Az év legszentebb hétvégéjén jön a The Unholy”.

 Tehát, a blaszfémiát kimerítő filmet szándékosan akkor mutatják be, amikor a keresztények megemlékeznek Krisztus szenvedéseiről és haláláról, a Sony olyan filmet ad ki, amely káromolja Krisztust és Szűz Máriát is.

 A Sony összefogott Sam Raimi producerrel, aki híres a horror műveiről, ő hozta létre az Evil Dead horror sorozatot, és a filmvilág kiemelkedő alakja is, a 2000-es évek elejétől a Pókember trilógiát rendezte.

 Ennek a szándékosan sértő időzítés által még rosszabbá tett istenkáromló filmnek a jóvátételéért a LifeSiteNews petíciót indított, amelyben az embereket imádkozásra és jóvátételre szólította fel.

LifeSiteNews

Vajda Miklós

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: