KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Nyugat ugyanúgy szemet huny Izrael gázai népirtása felett, mint ahogyan szemet hunyt Kijev donbászi népirtása felett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tóth Vladimir, a Magyar Békekör tudósítója jelenti:

A Nyugat ugyanúgy szemet huny Izrael palesztinokkal szembeni gázai népirtása felett, mint ahogyan szemet hunyt Kijev oroszokkal szemben elkövetett donbászi népirtása felett.

Egyikük ellen sem foganatosított szankciókat civilek életének tömeges kioltásáért. Embargó alá azokat vették helyettük, akik védték a lakosságot, saját véreiket.

Izrael most légi- és rakétacsapásokat mér Libanonra, Szíriára, Irakra. És érdekes módon még csak el sem ítélik – osztotta meg véleményét nézőivel a Rosszija 1 TV csütörtök esti adásában Vlagyimir Szolovjov, vezető orosz médiaszemélyiség.

Ha Izrael megteheti, miért ne tehetné meg Oroszország, hogy csapást mérjen Romániára és Lengyelországra, ahonnan fegyverek és zsoldosok érkeznek Ukrajna támogatására az Oroszország elleni harchoz – tette fel a kérdést Szolovjov. Miért ne lehetne csapást mérni a németországi Reinmetall gyárra, ahol az Ukrajnának szállított Leopárd harckocsikat gyártják – folytatta.

A Kremllel, személy szerint Putyin elnökkel jó viszonyba álló kommentátor szerint az USA nem fogja megkockáztatni a nukleáris háborút Románia, Lengyelország és Németország miatt, a maradék NATO országok hadseregei pedig esélytelenek a kétéves háborúban megedződött orosz hadsereggel szemben.

 

Moszkva, 2023. november 11. szombat (MB)

Kiadta: Magyar Békekör

Kiemelt kép: MTI / EPA / Gáza

Ez is érdekelheti:  Kuleba tudja: Oroszország áll a tiltakozó lengyel gazdák mögött

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük