KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Néppárt szóvivője felszólította a tagállamokat, hogy tiltsák ki Orbán Viktort Európából

A Néppárt külügyi szóvivőjét szerdán kiakasztotta, hogy Orbán Viktor megvétózná Kirill pátriárka elleni szankciókat – számol be a Vadhajtások.

Michael Gahler Twitter-posztjában nem finomkodott, közölte, hogy szégyellje magát Orbán, amiért kiáll az orosz diktátor háborús bűneit védő Kirill mellett. Azt is hozzátette, „egy nap majd kiderül, mivel bírják rá az oroszok az együttműködésre” a magyar miniszterelnököt. A Néppárt-frakció külügyi szóvivője szerint rettentő kínos „a szabadságszerető magyar népnek”, ami történik. A posztot a Néppárt hivatalos fiókja is megosztotta a saját Twitterén.

 

Azóta az EU meghátrált és nem szankciózza Kirill-t.

 

Erre ismét reagált a Néppárt szóvivője, elég keményen:

„Mivel Orbán zsarolja az EU-t, hogy ne szankcionálja Kirillt, felszólítom a többi tagállamot, hogy szankcionálják ezt a fickót azzal, hogy nem adnak neki vízumot, és zárolják az ő és az orosz ortodox egyház számláit az országaikban. Az ölelje meg Orbánt, aki áldást ad Putyin embertelenségeire…”

 

Kiemelt képen: Michael Gahler

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük