KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A NATO-harccsoportok teljes Magyarországra telepítése ellen tiltakozik a Mi Hazánk

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kedd esti kormányhatározat szerint immár hazánk teljes területére engedélyezik a külföldi NATO-csapatok telepítését az ukrajnai háborúra reagálásként. Magyarország függetlenségének feladása, hazánk katonai felvonulási területté tétele elfogadhatatlan, ezért szabad és semleges Magyarországot követel a Mi Hazánk Mozgalom. Idegen haderőknek nincs helyük hazánkban, Magyarország a magyaroké!

Ma már sajnos csak a Mi Hazánk képviseli a pártok közül az 1848-as márciusi ifjak követelését: „Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk!” Elfogadhatatlan az is, hogy engedélyezi a kormány a közvetve Ukrajnába való fegyverszállítást Magyarországon keresztül. A Mi Hazánk ellenzi hazánk ilyen típusú részvételét is a háborúban.

Beláthatatlan következményekkel jár az idegen haderők magyarországi állomásoztatása és hazánknak az orosz haderők célpontjává tétele. Ukrajna területi integritásának hajtogatása helyett a magyar kormány inkább azt kéne megakadályozza, hogy a kárpátaljai magyarságot golyófogónak használják. A NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag. A Mi Hazánk Mozgalom ellenzi a kárpátaljai magyar nemzetrésszel szemben elnyomó politikát folytató, soviniszta Ukrajna katonai támogatását, illetve az amerikai érdekek kiszolgálását. Az oroszok elleni embargó így is felbecsülhetetlen károkat okozott főként a magyar mezőgazdaságnak az elmúlt években, most már a magyar érdek legyen az első!

Novák Előd országgyűlési képviselő,
a Mi Hazánk Honvédelmi Kabinetjének elnöke

One thought on “A NATO-harccsoportok teljes Magyarországra telepítése ellen tiltakozik a Mi Hazánk

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: