KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A munkalakás után kámaszútra-szobákat is kínáló hotelben folytathatta a munkát Jakab Péter és Molnár Enikő

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik-frakció költségére– vagyis közpénzből– szállhatott meg Jakab Péter és három kollégája Gyulán– értesült a Magyar Hang. A „mamuszos” Molnár Enikő, aki már a „munkalakáson” is osztozott Jakab Péterrel, nem cáfolta, hogy az akár akár „swing hintát” vagy „káma padot” is kínáló hotelben szálltak volna meg. Ugyanakkor a cikk megjelenését követően mégis azt állította, hogy ők nem az említett szálláshelyen voltak, hanem egy másikon.

Kifejezetten felnőttek számára kialakított szobáink kellemes kényelmet biztosítanak vendégeink részére – többek között ezzel hirdeti magát az a gyulai hotel, amelyben két éjszakát töltött el Jakab Péter és három munkatársa még június közepén. A szobáiknak olyan fantázianeveket adtak, mint „Love”, „Boldogság”, „Randi”, „Vágy”, de van például „Szenvedély” vagy „I love you” is. Utóbbi „egyedi méretre szabott kétszemélyes franciaággyal és matraccal rendelkezik” és „a szobába bekészíthető kiegészítők: Swing hinta, tantra ágy, káma pad, káma fal”.

A Magyar Hanghoz eljutott dokumentumok szerint ebben a hotelben foglaltak le két szobát Jakab Péternek és három frakcióvezetői asszisztensének – köztük a sokszor említett Molnár Enikőnek – június közepén, amikor a politikus még a Jobbik képviselőcsoportjának vezetője volt. A szállás díját, ami reggelivel együtt összesen valamivel több mint 127 ezer forint volt, a Jobbik frakciója fizette. Molnár Enikő a lapnak tagadta, hogy ők intézték volna a hotelt és elmondta, a szállást lefoglaló alkalmazott jelenleg Lukács László György frakcióvezető mellett dolgozik. Később pedig már azt is tagadta, hogy egyáltalán a fent leírt szálláson tartózkodtak volna.

A hely egyébként pontosan beleillik a Jakab– Molnár- féle „munkalakásos” miliőbe, ugyanis a szállás elérhető a két legnagyobb szállásfoglaló portálon, ahol annyi derül ki, hogy „Felnőttbarát szálláshely (csak 18 éves kortól fogad vendégeket)”, illetve „csak felnőtteket fogadó szállás”. A hirdetésben lévő fotókon pedig az látszik, hogy leginkább a piros és az arany szín dominál, több szobában hatalmas tükrök vannak és „szeretlek” feliratok az ágyakon. A cikk elején idézett információk innen alapvetően nem, csak a szálloda saját honlapjáról derülnek ki.

Ez is érdekelheti:  Ezért támogatják az arab államok Izraelt Iránnal szemben

Forrás: Magyar Hang, Fotó: Ripost

Pesti Srácok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük