KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A miskolci Fidesz most megmutatja, milyen kemény: egy 77 éves nénit akarnak az utcára tenni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik kitakarította a 77 éves hölgy udvarát

Az ok: az idős hölgynek szemetes az udvara tekintve, hogy azt egy népes számozott utcai családdal kénytelen megosztani. Az önkormányzat 3 napot adott a szemét és az építési törmelék eltakarítására, különben felbontják a néni szerződését, így a számozott utcákból a híd alá mehet a beígért cserelakás helyett.

Jakab Péter elmondta, a 77 éves Magdi néni korábban a Jobbiktól kért segítséget, miután a környéken élők terrorizálták: minden értékét ellopták, elbontották a WC-jét is, a kéményét pedig járólappal fedték le a téli mínuszokban. A Jobbik akkor arra kérte a MIK Zrt-t, biztosítson cserelakást az idős asszonynak, amelyre ígéretet is kaptak. Lakás helyett azonban egy felszólítást érkezett: 3 napon belül takarítsa el a hulladékot az udvarról, különben felbontják a bérleti szerződését.

Magdi néni rendelkezik szemétszállítási szerződéssel. A hulladék azért van az ő udvarán, mert azok, akik viszont nem rendelkeznek, rendszeresen oda hordják, tájékoztatott a frakcióvezető. Hozzátette: a Fidesz szerint ennek a 77 éves néninek az lenne élete hátralevő részben a dolga, hogy minden reggel eltakarítsa az éjszaka oda vitt szemetet, építési törmeléket, kibelezett hűtőt, különben mehet az utcára.

Eddig hány esetben lépett fel a Fidesz ilyen keményen és gyorsan azokkal szemben, akik évek óta az önkormányzat bérlőiként lopják az áramot, illegális beköltözőket fogadnak be, nem fizetik a számláikat, az utcára öntik a szennylevet, nem rendelkeznek szemétszállítási szerződéssel, vagy megsértik a közösségi együttélés szabályait, tette fel a kérdést a Jobbik politikusa, szerinte ugyanis ezek egyesével is okot adnak a szerződésbontásra. Ha a városvezetés ezt megtette volna, ma cigánytelep helyett békés lakóövezet lenne a számozott utcák helyén.

Jakab Péter közölte, a Jobbik választ vár a Fidesztől arra: helyénvaló-e a városvezetés rendteremtési kudarca miatt egy 77 éves magyar embert büntetni, aki becsülettel ledolgozta az életét, adózott, fizette a számláit? Valóban ezt érdemli-e ma egy nyugdíjas Miskolcon? Elvárható-e, hogy egy idős ember 3 nap alatt oldja meg azt, ami az önkormányzatnak 25 év alatt sem sikerült: eltakarítani más szemetét, és megakadályozni az újraképződését? Igazságos-e, hogy eközben azok, akik putrivá züllesztették a város lakásait csereingatlant, vagy 2 milliós lelépési pénzt kapnak? A miskolci Fidesz-KDNP magyarnak, konzervatívnak és kereszténynek tartja-e magát ezek után?

A Jobbik természetesen nem hagyja magára Magdi nénit: a portája előtti udvaron összeszedtük a szemetet, egyben reméljük, hogy több akadályt már nem gördít a Fidesz egy kiszolgáltatott idős ember biztonságos helyre költöztetése elé – fogalmazott a Jakab Péter.

Előzmény:

https://www.facebook.com/jakab.peter.miskolc/posts/874566089272373

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

5 thoughts on “A miskolci Fidesz most megmutatja, milyen kemény: egy 77 éves nénit akarnak az utcára tenni

  1. A kép alapján nem tartozik egyik élősködő fajhoz sem a hölgy ezért nem támogatja a likud fidesz!

  2. Sajnos ez a helyzet ma Magyarországon ! Keresztény demokrata (?) értékeket magáénak valló, díszes tömörülés ehhez ért. Az első dolgai egyike volt a 2010-es hatalom csere után, hogy a rokkantakat, szociálisan rászorulókat, elhajtotta a fenébe. „Az annyit érsz amennyid van „bölcs lázári elv,irányt mutat politikájuk, célkitűzéseik, a minden áron szerzésre való törekvésre. A stadionok helyett börtönöket kellett volna építeni, hogy a 89-es „kész átverésben résztvevők, és az azt követő huszon akárhány év szélhámosai, végre megérdemelt pihenésüket,teljes vagyonelkobzás terhe mellet,nappal közmunka programban családostól, hátralévő nyugdíjas éveiket kellő képen kiélvezhessék. „Ezeknek,és az előttük lévő „kisdobosoknak sem volt semmilyen érzékenységük az idős korú,szociálisan rászoruló, vagy egészségügyileg meggyengült emberek megsegítésére. „Nincs pénz,harsogják, ( erre ) de ők két kézzel lopják,szórják pártoló cimboráiknak, idióta beruházásokra, az adófizetők pénzét úgy, mintha sajátjuké lenne. Állítólag, iskolázott, kiművelt, az „értelmiség színe java „kormányozza az országot. Ha ez igaz, szégyen az egyénre, a képzésében résztvevő valamennyi tanárra, az intézményre, hogy ilyen „tudással, lelkivilággal, egyáltalán idáig juhattak. Számomra az ilyen hozzáállás szellemi,és lelki toprongy benyomását kelti,ami nem üti meg azt a szintet, hogy Embernek nevezhesse magát. Ami az „erősségük, az a harag(péter)és a hülyeség, vágyak, ragaszkodás, kapzsiság, ego. Ezért kár volt tanulni,” Az a hatalom melyet többek kárára gyakorolnak nem tartható fenn sokáig.

  3. Azokra, akik eletukben talan egy orat sem dolgoztak, arasztjak a milliardokat, a szegeny idos asszonyt, aki egesz eletet – ugy gondolom – munkaval toltotte, ki akarjak tenni a lakasabol. Milyen rothadt lelku, magyargyulolo politikusok eloskodnek a magyarsagon ?! Egyedul a JOBBIK es meg nehany embersegesebb politikus torodik a tisztesseges emberekkel, a tobbi a bunozoket, dologtalanokat favorizalja, elteti. Lassan fel kell ebredni a makonyos alombol, mert ha nem, vege a magyarsagnak es az orszagunknak !

  4. Azok fereg politikusok, akik egy idos embert tonkre akarnak tenni, azert, mert magyar. Mert itt ez a lolab latszik ki ! Kar lenne tagadni, mert mindenki latja, aki akarja ! Magyarorszagon – a Nagy-Magyarorszagon is – magyarirtas folyik, ebben aszisztalnak jo politikusaink is !

  5. Szaporodás szempontjából a cigány, és a zsidó a legtermékenyebb. El lehet képzelni ötven-száz év múlva,ki kivel fog üzletelni, ki kinek fog hitelt adni uzsorára, és kifogja learatni a „nemzeti eledelüket, a szotyit. Ezek kéz a kézben azokat nyomorítják, irtják, akiknek az életüket, fennmaradásukat, a mindennapi betevőjüket köszönhetik. A dogozó „kisember termelése nélkül, nincs tőzsde,stadion, mercédes, uzsora, mert csak Ő képes kitermelni, előállítani, azt amiből ez az „együttes úri módon parádézhat, hirdeti önön „nagyságát, és pénzeli a mindenkori hatalmat,hogy az értéket előállító ” kisember mindennapi életét ellehetetlenítse. Talán hagyni kellene Öt is élni, hiszen Ö tudja, hogy „szolgálni van ezen a világon, csak szeretne egy kis nyugalmat, és néha napján jóllakni. TF

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: