KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gőgös: jobbikos tetűk

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gőgös Zoltán először Tóbiás Józsefet hozta nehéz helyzetbe egyik mondatával, majd Pad Ferenc, a baloldal jelöltje érezte kellemetlenül magát miatta. Az MSZP elnökhelyettese azonban nem zavartatta magát, és ott helyben, újabb kijelentést tett.

N1Tv

13 thoughts on “Gőgös: jobbikos tetűk

 1. Vajon meddig lesz ez így? Pártérdekek, árokásás, egymás ellen.
  Lassan a Parlament nem a nemzetről, hanem a pártokról szól. Széles ívben fütyül a pártokrácia a nemzetre, az ország érdekeire, mindenki a saját pártérdekeivel takarózik. Ezek a zsírosra hízott, „csak” 500 000 Ft-ot kereső fazonok teljesen elveszítettek minden kapcsolatot a valósággal, a napi gondokkal, néppel. Ez a Gőgös Zoltán nevű „kiskirály”, az egy számjegyű IQ-jával megérne egy külön tanulmányt!
  Egyszerűen mindnyájan bolondok vagyunk, hogy ezeket etetjük, hízlaljuk, ahelyett, hogy összefognánk és elzavarnánk őket!
  Nagy Péter

 2. T.Nagy Péter !
  Igaza van ! Ameddig a Nép azt hiszi,hogy majd egy soron következő, friss és szépnek tűnő eszméket hirdető csoportosulás jobb lesz, addig nincs mit tenni. A választási cirkusszal nem lehet változást elérni,ez csak arra jó ,hogy hülyítsék az arra fogékonyokat. A fidesz már készül a hatalom átadásra a jobbiknak, ugyan ezt játszotta el az mszp,mikor „elbukta a választást a fidesznek. Kezdődik előröl minden. Két lehetőség közül lehet választani, vagy beletörődik a sorsába mindenki, vagy marad a lázadás,mert szó csépléssel, demokrácia maszlaggal ezeket kipaterolni lehetetlen. Bűnözőktől tisztességet várni,hiú remény. Az egész Magyar politika egy száz karú polip. Ha simicska,vagy pintér „kipakolna,vonatot lehetne indítani szibériába kényszermunkára, mert nem lenne hova bezárni ennyi embert. A gőgös, és társa féle paraziták alkalmatlanok bármiféle közfeladat ellátására, mint ahogy látni lehetett. Ezekért,és az ilyenekért dolgozik,adózik a kisember,a kis pénzéből, amit ezek természetesnek vesznek,dőzsölnek, míg Ő nélkülözik, napról, napra él. Amíg két párt lesz, addig lehetőség lesz arra,hogy megossza a népet. A pártoskodás csak viszályt szül. Pártok nélküli, izmusoktól, ideológiától mentes, szakmailag,és emberileg alkalmas igazi „Magyar ” vezetők, szakemberek tudnák kivezetni a posványból, közönyből, a többségnek mesterségesen fenntartott nyomorból az országot. ” mert a hatalom csak úgy tudja fenntartani a látszatot,hogy szükség van rá, ha folyamatosan rettegésben tart. „

 3. Addi g mig a magyarok nem fognak össze addig az lesz amit a régi elv-
  társak megföznek a jo népnek. Sajnos az a lendület és összetartás ami 56-ban volt az már nagyon is a multé. Sajnos.

 4. Tóth Ferencnek teljesen igaza van,de nem szabad megengedni,hogy ezek a paraziták még 18-ig uralkodjanak,mert ezek minden hazugságukra legalább négyszáz magyarázatot tudnak adni,ez a vérükben van ,ezt kell tenniük,mert máshoz nem értenek.

 5. Ha képviselőknek, minisztereknek, kormányfőknek lenne pszichológiai, munka lélektani, és etnográfiai vizsgálatuk, üres maradna a parlament. Még mindig jobban járnánk, mint ezekkel a „farizeusokkal, akik az ország elkótyavetyélésében serénykednek. TF

 6. A képen látható élősködő soha egy forint értéket elő nem állított.
  Csak magát tudja elviselni a koncért folytatott küzdelemben,mert a többi fajtársa konkurencia neki.
  H.B.
  “Az emberszerű külső alatt egy lárva morálja húzódik meg, amely a zsákmányra nyáladzik és mindenre képes, hogy azt megkaparintsa, főleg ha van még hozzá hatalom is!
  Hazudni, csalni, lopni, megjátszani magukat, ez nem ár érte, a konc a fontos!
  Miért lehetséges ez? – kérdezhetnénk jogosan.
  Erre a válasz az: MERT NEM TANULTUK MEG MÉG MINDIG FELISMERNI ŐKET!!!”

 7. T,H.B. Igaza van, de ez a mentalitás jellemző „kollégáira is. Ezek, és az ehhez hasonló paraziták gondolják magukról, hogy bármire is alkalmasak, azon kívül, hogy a beetetős dumával megszédítsék az erre fogékonyokat, megtelepedjenek, és kifosszák,lezüllesszék, a saját színtükre lehúzzák a kellőképpen naivakat. Tehetségük,képességük,ezen kívül, semmire nincs, hiszen a kamra üres. Nyájas, önelégült mosollyal, adják oda azt amit a Magyar dolgozó megtermel, idegen ebeknek, és az érte kapott „júdás pénzel hizlalja semmit érő életét, „pártját . Ezeket, és az ilyeneket kellene kasztrálni, hogy termést nemhozó „gyom, ne tudjon szaporodni, mert parazita már nagyon sok van.

 8. ” Ezeket, és az ilyeneket kellene kasztrálni, hogy termést nemhozó “gyom, ne tudjon szaporodni, mert parazita már nagyon sok van”
  T.T.F!
  Ennek egy részét már megoldotta a természet azzal,hogy jó részük homokos lett így csak mesterséges úton tudnak szaporodni ami végleges elkorcsosuláshoz vezet.
  H.B.
  A Bibliában is van erre vonatkozó írás:
  Római levél 1.rész 25-32.versig
  „25.Mint a kik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták a teremtő helyett, a ki mind örökké áldott. Ámen.
  26. Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:
  27. Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban.
  28.És a miképen nem méltatták az Istent arra, hogy ismeretökben megtartsák, azonképen oda adta őket az Isten méltatlan gondolkozásra, hogy illetlen dolgokat cselekedjenek;
  29.A kik teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, írigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölcscsel;
  30.Súsárlók, rágalmazók, istengyűlölők, dölyfösek, kevélyek, dicsekedők, rosszban mesterkedők, szüleiknek engedetlenek,
  31.Balgatagok, összeférhetetlenek, szeretet nélkül valók, engesztelhetetlenek, irgalmatlanok.
  32.Kik jóllehet az Isten végzését ismerik, hogy a kik ilyeneket cselekesznek, méltók a halálra, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az akképen cselekvőkkel egyet is értenek.”

 9. T.H.B. ÁMEN. A magyar parlamenti képviselők,a politikai „elitnek nem nevezhető dicstelen gazdasági társulás, a Magyar Dolgozók vére verítéke árán lett milliárdosok,és a hasonló elveket vallók ismertetése.

 10. Hát igen.Addig lesz ez így amíg teljes gőzzel széthúzunk,néha még családon belül is meg mérgezi a kapcsolatokat ez a szemét politika, Addig amíg sok a királyfi és még hisznek a mesében.Addig amíg nem lesz egy Kossuth,aki önzetlenül a nép élére áll,és egy jó ügy zászlaja alá tud állni ez a szerencsétlen Magyar Nép.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: