KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Michelangelo Naddeo – A magyarok Európa őslakosai – azaz: Nem is volt igazi honfoglalás, csupán visszatértünk saját földünkre?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Michelangelo Naddeo
Michelangelo Naddeo

Michelangelo Naddeo olasz tudós The Ugaritic abjad… a rovás alphabet című könyvében, azt állítja, hogy a magyarok már négyezer éve Európában élnek.

Magyarok voltak Európa őslakosai, akik már a Krisztus előtti II. évezredben nagyjából mostani területükön éltek, állítja Michelangelo Naddeo, olasz üzletember és tudós. A százhatvan oldalas műben számos nép íráskészletét mutatja be és hasonlítja össze.

Nem is volt igazi honfoglalás, csupán visszatértünk saját földünkre, írásunk több ezer éves, ebből fejlődött aztán ki az európai jelrendszer nagy része?…

Michelangelo Naddeo – A magyarok Európa őslakosai (előadásának videói, magyar tolmácsolással):

1. rész: 

2. rész: 

3. rész: 

4. rész: 

5. rész: 

6. rész: 

www.michelangelo.cn

Forrás: Magyarok oldala

Nemzeti InternetFigyelő

18 thoughts on “Michelangelo Naddeo – A magyarok Európa őslakosai – azaz: Nem is volt igazi honfoglalás, csupán visszatértünk saját földünkre?

 1. Ez a Naddeo egy önképzős „történész”. Inkább Pap Gábor, Szántai Lajos, Varga Tibor előadásait követem. Sokat lehet okulni Bunyevácz Zsuzsa : Félni csak . . . kinek is lehet? című könyvéből. Ő is megemlíti G S Krantz amerikás nyelvészt, aki szerint olyan, hogy népvándorlás nem volt, az maga is kitaláció. Na meg azt is mondja, hogy a ma magyarnak nevezett nyelv ejrópa legöregebb HELYBEN MARADÓ nyelve. Hozzávetőleg 40 000 évesnek teszi az eredetét. A genetikai kutatások is azt támasztják alá, hogy a magyar Európa ősnépe.

 2. Eljön e az az idő,amikor a „hatalmat gyakorlók, ide értve az értelmiséget,kutatókat, történelemmel foglalkozókat, nyelvészeket, a Magyar tudományos akadémia tagjainak névsorát bitorlókat,hogy a valós Magyar Történelem kutatással foglalkoznak, tanítják, és nem idegen országbeli kutatóknak kell bebizonyítani a Magyarság történelmét, eredetét. Amikor a MTA részéről vitatják egy olyan Nagy Kutató munkásságát, mint Badiny Jós Ferenc, aki több tucat ( közel harminc ) könyvet írt e témában, és inkább titkolják mint segítenék hogy az igazság mindenkihez eljusson. Lásd, Petőfi, 48,Horthy, 56, 89, és lehetne sorolni az egész történelemnek nevezett maszlagot. Akiknek a feladata, kötelessége lenne a korrektül nyilvánosságra hozni a valóságot, azt tanítani. Ködösítenek,hazudoznak, hamis történelmet sulykolva, évtizedek, századok óta a fiatalságnak, megrontva Őket, elvéve tisztes múltjukat, történelmüket, Önbecsülésüket,amire büszkén támaszkodhatnának, és nem a „semmire nem vagy jó, tudatlan szolga szerepét osztani Rájuk. De ehhez Magyar Vezetők kellenek, akik mutatják az irányt, és nem bábok, akik idegen érdekeket szolgálnak,kijátszva, lezüllesztve, kisemmizve a Magyar Népet.
  A múltunkért, jövőnkért érdemes küzdeni, de csak a minden napi koncért, alamizsnáért nem éri meg a fáradság. ” ne csak arra figyelj,amit mondok,arra is amit érzel. TF

 3. Aki nem ellensége a Magyar népnek és nem dugja homokba a fejét az már régóta tisztában van ezzel a ténnyel!
  Csak azok a Magyar gyűlölő selejtek hiszik a hazug labanc mesét a finn-ugor elméletről meg a „kalandozásokról”! Minden egyes „kalandozás” szerződés következménye volt illetve az elrabolt „Avar” kincsek vissza szerzésére irányuló hadjárat része volt! A sok barom nem is érdemli meg, hogy a Magyar nemzet része legyen!

 4. Mindig is sejtettem,hogy ez az európai „aljanépség” tudja,hogy a magyar az ősnép,az ősnyelv és azért fogtak össze a magyarság ellen,mert tudják,hogy soha nem fognak eljutni abba a szellemiségbe ahol a magyarság van.
  Egyszerűen nem alkalmas rá genetikájuk és a lelkiségük hiányzik belőlük az ami a lelki felemelkedéshez kell és ezt ők is tudják.
  Beleragadtak az anyagiság posványába,érzik.hogy a valódi érték nem az amit eddig annak hittek és ez agresszivitást szül.
  H.B.

 5. A Magyarban lévő Magot nem lehet kiirtani,elpusztítani,az igazság a DNS-ébe van kódolva, bárhogy is törekednek rá. A Magyar, Magyar marad,míg világ, a világ, és az után is. Nem azokról beszélek,akik csak a helyet foglalják a Kiválók elöl, és csak „fogyasztanak.

  1. “Örök tehát a magyar. El nem pusztíthat senki idegen,mert a magyar csak saját magát fogja meggyilkolhatni, más által meg nem gyilkolható.”

 6. Mi magyarok, az egyetlen „nemzet” európába akik sose fogjuk megtalálni önmagunkat, sose vagyunk megelégedve semmivel, mindig bizonyítani akarjuk a felsőbrendusegunket. Nem vagyunk mi különbek mint az angolok németek vagy bulgárok. Mi is lopunk, gyilkolunk, csalunk mind más, annyi hogy ezt más csomagolásban találjuk.

  Kapaszkodunk minden szarságba ami megjelenik, ez a faszi egy kínai domain-en társa a weboldalat és talat egy teóriat, másik azt állítja hogy egiptombol eredunk, másik finn – ugorra esküszik… még van valami? Idővel biztos kerül ha jól megkeressük.

  Mi a valóság? Valahol közepén. Európa nem volt egy üres kontinens, emberek lakták, voltak régiók akiket nem tudták leigazni a nagy migrációk alatt, azok tobbe kevésbé megtartották egyéniségüket, mások meg nem, mind azok akik itt laktak. Ez van, ez a élet rendje. az igazságot sóse tudjuk meg. A történelmet a hősök írják!

  Meggyőztük a székelyeket hógy valójában magyarok pedig semmi egyértelmű nem köt össze csak pár korai dolog amiket rájuk éröltettünk. Van nálunk rovás írás, kapuk mind nekik? Elértük azt hogy idegennek érezzék magukat a saját országukban, kiöltünk mindent amivel azonosultak ott, de lehet hogy pont ez volt a cél? Nem hát ki belőlük a barbár ösztön? Oroszokkal akarunk paktázni, miért? mert ugyan azt az eszmét osztják? Tehát akkor kik vagyunk? Mik vagyunk?

  Nem tudom s nem is érdekel, leszarom!!! Ez az egész egy nagy hülyeség és mi vevők vagyunk rá.

  A történelem úgy alakult ahogy alakult, ennyire voltunk képesek, ez van! Ahelyett hogy siratnánk a múltat, azzal kellene foglalkozni hogy, az ember érezze jól magát ott ahol van, őrizze meg a hagyományait és próbáljon előnyt faragni belőle hogy éljen jól.

  A probléma ítt az hogy, ha ez így lenne akkor sokan éhen halnának, szóval jobb ha kavarjuk a szart… jó szarkavarást, akinek nem ingje, ne vegye magára.

  Nos, most már lehet kővel dobálni!!!

  1. Kedves Galamb!
   „A történelmet a hősök írják!” – csak nem a zsidó hősökre gondol?
   A történelem egy sakkjátszma ahol a magyar sakkfigurákkal már hosszú idő óta idegenek lépnek szándékosa rosszul így esély sincs nyerésre vagy döntetlenre.
   H.B.
   „A genetikailag azonos emberek genetikailag azonosan gondolkoznak, éreznek és ítélnek.
   Ezért nagyon fontos, hogy egy népcsoport vagy nemzet képviselői ugyanabból a fajból kerüljenek ki, mert különben annak a népcsoportnak vagy fajnak nem lesz hiteles vezetése, és ennek hiányában halálraítéli saját magát!”

  2. Ha identitás-problémád van fordulj a szüleidhez, vagy pszichológushoz!

   Ha kételyeid vannak – senki más nem fogja azokat eloszlatni.
   Ha segítségre van szükséged, más hozzáállás kell; mint ahogy a szóhasználatod is bárki más előtt téged minősít.

   Aztán, ha mégis nagyon elszánt vagy, mielőtt megnyomod a küldés gombot – győződj meg arról melyik blogban vagy, tényleg oda megy-e az üzenet, akikre illik a jellemzésed…
   mert bárki hiheti, hogy idegen tollakat akarsz ránk ragasztani.

   Megbocsájtunk, ha ezt a szöveget Izraelbe – vagy valamely fiókszervezetének akartad küldeni – de ha itt partner akarsz lenni, igen sok-mindenben változnod kell !!!

   Nézz utána a tényeknek objektíven – nem kell se szenvedély, se ellenszenv (ezek torzítanak minden megismerési esélyt)!!!

 7. T. Galamb ! Sajátságos,és tipikus véleményezése az országban azon keveseknek, akiknek teljesen mindegy, hol élek, mi van a házamon,kerítésemen kívül, én jól vagyok, nem éhezem, jó körökben mozgok,vannak kapcsolataim, a többi meg nem érdekes. De aminek kezdete van annak vége is ! Lehet,hogy nem most,de eljön az idő, és nem biztos,hogy az emberek, de a „létezés számon kéri a büszkeség okát. Eszébe fog majd jutni, még ha most nevet is rajta, vagy indulatba jön. Ami kiérződik a leveléből,ahhoz békességet,jó egészséget. TF

 8. Hősök és a mártírok között különbség van. A Mártírok Életüket adják a Haza védelméért, hősködők learatják a babérokat. Az előbbiek csendesen nyugszanak a temetőkben, az utóbbiak ünnepeltetik magukat, méltán,vagy méltatlanul, és unokáik is tartják a „markukat. A csata elmúltával, mindenkiből „hős lesz, bárhonnan is bújt elő, és várja a neki kijáró „tiszteletet, hogy ünnepeljék. Addig a mártírok sírjánál a bajtársak lehajtott fejjel tisztelegnek, emlékeznek,és nem kérnek a „hősöknek kijáró rivaldafényből.

 9. 🙂 Pont erre számitottam…

  genetika, dns – nézz dns térképeket

  múlt, felsobbrenduseg, más nemzetek alázása – középkori

  Nincs identitás problémám, egy publikus blogon vagyok és nem akarok partner lenni ebben a témában és lehet véleményem,büszke vagyok a nemzetemre és el tudom fogadni azt ami van. Önöknek minden jót kívánok.

  Nem üldözök egy utópiát, tisztelem az őseimet, és az energiámat a jövőre fókuszolom, családom jólétére…

  1. Ha ténylegesen meg akarsz érteni valós, de rejtett mechanizmusokat – akkor ezek az élet-sablonok nem elégségesek.

   Bizonyára az zavar, hogy úgy érzed el kell hinned valamit – amit nem nem tartasz valószínűnek.

   Nem kell semmit elhinned – de ha eleve kizársz esetleges tényeket; akkor nem hagy esélyt arra, hogy ténylegesen ráláss ezekre.

  2. „…büszke vagyok a nemzetemre….”
   ….ha nem vagyok indiszkrét melyik nemzet az?
   H.B.

 10. Rigó Zoltán „véleménye” rólunk – magyarokról – nem látszik…
  de hozzám e-mailben érkezett (rövidítés):

  „Mi magyarok, az egyetlen “nemzet” európába akik sose fogjuk megtalálni önmagunkat, sose vagyunk megelégedve semmivel, mindig bizonyítani akarjuk a felsőbrendusegunket. Nem vagyunk mi különbek mint az angolok németek vagy bulgárok. Mi is lopunk, gyilkolunk, csalunk mind más, annyi hogy ezt más csomagolásban találjuk. Kapaszkodunk minden szarságba ami megjelenik…”

  Ilyen hozzáállással biztos nem.

  Ez a szöveg idősebb, mint én – pedig „nem tegnap estem le a falvédőről”.
  Amikor (~1977) először hallottam az is valószínűtlennek tűnt, hogy létezhet ilyen „magyar” – aki valamely hiányossága folytán akar valamiféle magasabbrendűségi eszménybe „menekülni”. Igen naiv általános iskolás voltam akkor – de ez a szöveg teljességgel alaptalannak és indokolatlannak tűnt. Akkor nem gondolkodtam ezen tovább.

  Mondok még egy ilyen szlogen gyártmányt, ami szintén elég régi:
  „amíg két ember lesz ezen a Földön, nem lesz béke – addig mindig azt fogják lesni mi az ami a másiknak van és neki nincs”!

  Ezek természetes dolgok…
  Csak az a kimondatlan szuggesztió nem, ami ezt mindenképpen meddő ellentétekként vetíti elénk – ugye: valós megismerési szándék és készség nélkül!!!
  Hogy ezek az esetleges feszültségek feloldhatatlanok.
  Valóban feloldhatatlanok, ha legalább az egyik fél részéről nincs őszinteségi hajlandóság – ha bizonyos okok titkosan (vagy éppenséggel magasabbrendűségi tényként) vannak kezelve.

  Ilyen körülmények közt nem állhat elő partneri viszony.

  Közel 50 év tapasztalata számomra azt súgja – hogy ezek az okok nem a magyar lelkületben találhatók…
  Mégis olyan, mintha folyamatosan a magyar bűntudat alattomos fenntartására volnának ezek kitalálva.

  Ha bárminemű felsőbbrendűséget saját nemzetbeli akar bizonyítani, akkor ne vegyük készpénznek!
  … és persze semmi mást sem kell helyből elhinni.

  Azoknak a témáknak érdemes utána-járni, nézni más forrásokban is melyekből nem „süt” valami kézenfekvő érdek.

  Azt gondolom létezik igazság is – ami jóval rejtettebb…
  de pusztán az érdekek létező volta és működése miatt helytelen volna az igazság bárminemű esélyét kizárni!

  Áldott Ünnepeket!

 11. Szerintem Galamb inkább te nézegess genetikai térképeket. Pld. ezt.:
  http://admixturemap.paintmychromosomes.com/ Érdekes ugye?

  Megtaláltuk önmagunkat, szerencsére a magyar eléggé összetartó nemzet. Nézd meg a románt, vagy a zsidót, vagy akár a szlovákot, akik többsége nem akar román, zsidó vagy szlovák lenni, pedig az az állami nacionalizmus ami ezeknél van, nálunk elképzelhetetlen.

  Talán ezért is nincs szükségünk arra fentiekkel szemben, hogy felsőbbrendűségünket próbáljuk bizonygatni és más nemzeteket alázni.
  Az tény, hogy büszkék vagyunk magyarságunkra, de hát komoly múltunk van, olyan komoly, hogy a magyarság eredete rejtély és nézz rá az országunkra, a fővárosunkra Galamb. Miért kellene szégyenkeznünk?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: