KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A „Mi hazánk” provokatív és ártó évértékelőjén voltunk

A halandó, hétköznapi embernek fogalma sincs arról, hogy mi történik a politika színpadának kulisszája körül, de Magyarországon semmi nem az, aminek látszik. Ezt szűrtem le a Mi hazánk elnökének évértékelő beszédéből is. A magát nemzetinek hirdető párt elnöke minden megnyilvánulásában, tettében olyan provokációkat követ el, szolgálva a liberál-bolsevik ellenzéket, amely provokációk súlyosan veszélyeztetik a magyar nemzeti érdekeket, a borotvaélen táncoló kül-, és belpolitikát.

A pártelnök, politikai ostobaságáról tanúskodó beszédében elmondta, hogy egyetlen parlamenti pártként kijelentik: az ukrán-orosz háború követően – amit a pártelnök reményei szerint az ukránok elvesztenek –, igényt tartanak a Kárpátaljára. Ez, két nappal a magyar külügyminiszter kárpátaljai látogatása előtt olyan aljasság és felelőtlenség, amelyet nem lehet mással magyarázni, mint azzal, hogy a Mi hazánk idegen érdekeket szolgál és semmibe veszi a magyar kormány politikai céljait. Ám, nem csak a magyar létet, de kijelentésével a régió békéjét is kockára teszi.

Miért nem csodálkozunk ezen? Mert a Mi hazánk fővezére, a kissé öntelt és magát mindentudónak gondoló pártelnök számos alkalommal bizonyította már, hogy csupán követői számára jeleni azt, amit magáról hirdet, de a gondolkodásra képes magyar emberek tömegeinek körében ez az ember és holdudvara körülbelül olyan súlyú a magyar politikai életben, mint a szkítaságát hirtelen felfedező román állampolgárságú MVSZ elnök, akinek gondolatai visszatükröződtek az évértékelő beszédből is. Similis simile gaudet – mondták a latinok és ez bizony ma is érvényes.

Az évértékelő befejező részében egy érdekes felsorolást is hallottunk a pártelnök után színpadra álló műsorvezetőtől, Novák Elődtől. Felsorolta ugyanis a Fekete István szabadegyetem „professzorait”, akik között érdekes neveket hallottunk. Kommunista üzemi lap egykori főszerkesztője, bukott történész, egykori spicli és más nagyszerű, a Mi hazánkhoz méltó zseni támogatja a magyarellenes provokációt, a gyurcsányosan kormányellenes pártot, annak szabadegyetemét.

Ez is érdekelheti:  Hollandia még mindig "keresi az igazságot" a lelőtt maláj utasszállító ügyében

Novák arról is tájékoztatott minket, jelenlévőket, hogy hol van az a stand, amelynél Mi hazánkos kitűzőket és egyéb, a nemzeti léthez feltétlenül szükséges hozzávalókat lehet vásárolni. Jó és ártalmatlan lett volna, ha a pártelnök évértékelője helyett, csak a nemzeti bóvli-áruda lett volna jelen január 27-én. Így, mindenki sokkal jobban járt volna…

Dr. Ferenczi Elek, január 27-éig „Mi hazánk” szimpatizáns

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “A „Mi hazánk” provokatív és ártó évértékelőjén voltunk

 1. Hm.
  Dehogy vagy te szimpatizáns, illetve – január 27-éig „Mi hazánk” szimpatizáns.
  Ha az lettél volna, akkor nem ragadnál klaviatúrát, hogy ezt a rosszindulatú pörsenésed’ ide veted, ahelyett, hogy értelmes érvekkel próbálnád kifejteni/elmondani ellenérved az általad nem kedvelt pártelnök és pártja politikai irányáról.
  De hát, Te, ilyen vagy.
  Ilyennek is kell lenni szép hazánkban, mert ez a demokrácia lényege.😏

 2. EZ UGY HANGZIK MINTHA A JELENLEG PROSPERÁLÓ KNÁL NEM LENNÉNEK OLYANOK MINT „RÉGI EMBEREK VAGY AZ INDULÁSNÁL MINDEKI A SZINTE A SEMMIBŐL INDUL STB,,,,,,,,A KIZÁROLAG IGAZSÁGOSSÁG NEM AZT JELENTI HOGY HITHÜ ÉS FOGADOTT KIKIÁLTÓK SOKSZOR ELMONDJÁK UGYANAZT.EZ VESZÉLYES.

 3. Ki ez a f…kalap drferenczielek, és kinek a nevében firkál hülyeségeket?
  A NIF meg minek közöl le ilyen origóba, indexbe, metropolba való szarokat?

 4. Az a pártformáció amely azonosul a politikai berendezkedési formával, nem lehet hiteles nemzeti ellenzéki alakulat! Lásd MIÉP, Jobbik és az ezekből létrejött MH, akinek a vezére már bizonyított a hatalom felé minden széljárásnál!

 5. Na és hol itt a baj?

  #1) Az ukránok nem tartanak-e igényt a Krím félszigetre?
  Pedig semmi közük hozzá, azon kívül hogy 1954-ben Hrusscov
  az akkori szovjet alkotmányt megkerülve nekik ajándékoza a félsziget lakosságának feje felett.

  #2) A románok nem tartanae-e igényt nem csak Erdélyre
  de olyan jelenleg Ukrajna határain belüli területekre
  mint È-Bukovia, Baszarábia, Herca?

  #3) Az albánok miután teleszülték a szerb nép néhai bölcsöjét, Koszovót
  nem tartottak-e igényt rá?
  Olyannyira hogy nyugati segédlettel ki is szakították Szerbiából

  Az „igény ” eseteket lehetne tucatjával sorolni.
  Èn csak egy következtetésre jutottam:
  – a cikk szerzője elmeháborodott!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük