KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Mi Hazánk idén is lefoglalta a Pride elől az Andrássy utat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Novák Előd pártalelnök Fb-posztjában úgy fogalmaz: „elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk a szerte a világból ide szervezett aberráltakból!”
 

Novák Előd a Facebook-oldalán ír arról, hogy idén is kiszorították a július 23-ára már januárban meghirdetett LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról és számos más közterületről. „A Mi Hazánk, a HVIM, az Alfa Szövetség és más normalitáspártiak összehangolt akciójaként több helyszínre bejelentést tettünk az első lehetséges pillanatban, szombaton 0 óra 0 perckor, a BRFK pedig elismerte elsőségünket, így más időpontban vagy helyszínen vonulhatnak csak a deviánsok” – állítja a MI Hazánk újonnan megválasztott parlamenti képviselője.

A párt alelnöke szerint a Pride szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért, mert így a felvonulásukat hatóságilag nem tiltják be: „sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandarendezvény megszüntetését követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk” – írja.

Novák úgy fogalmaz: „elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk a szerte a világból ide szervezett aberráltakból!”

Kiemelt kép: A 26. Budapest Pride résztvevői vonulnak az Astoriánál 2021. július 24-én. – MTI/Koszticsák Szilárd)

Mandiner

Ez is érdekelheti:  A Mi Hazánk elnökének reakciója Orbán Viktor évértékelőjére

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük