KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Igazságos háború, igazságtalan béke – A KZ LÁGEREK KAPUJÁN: „MUNKA SZABADDÁ TESZ”, DE A HITEL RABBÁ

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Mottó: „Nincsenek régi viccek, de egy újszülöttnek minden vicc új”
(magyar szólás-mondás)

Krisztus feltámadt! Valóban feltámadt! Magyarország feltámad! Nem ma, nem holnap, hanem akkor, ha a választott kormány megtiltja az 1956 óta kötelező abortuszt. 56’ óta a szaporulatot is beleszámolva 8 millió magyart téptek szét élve az édesanyja méhében. Ma is évente 30-40 ezer kisdedet dobnak a szemétbe. Ennyivel fogyunk évente. Az érző, ujjacskáját szopogató hüvejkmatyikat a saját anyjuk öleti meg, majd nyugodtan alszik.

Az abortusz nemzetgyilkosság! 1,56 a termékenységi rátánk, tehát exponenciális sebességgel fogyunk. Lehet kétharmados hatalmad, de ott van a jel a törvényt alkotó homlokán: Heródiás vagy! Lehet, hogy az abortusz eltörlésében kérte Ferenc pápa támogatását Orbán miniszterelnök jelölt úr 2022. április 21-én, vatikáni meghallgatásán?

Cicero mondása, miszerint „az igazságtalan béke jobb, mint az igazságos háború”, nem igaz. Trianon belülről mérgez ma is. Ezért Orbán óvatosan erodálja Trianont, Az EU = Antant hatalmak. Nem csoda, hogy fanyalgás fogadta a Fidesz földcsuszamlásszerű győzelmét Európa nyugati felén. Mi dolgunk velük? Legyenek átkozottak azok, akik széttrancsírozták Magyarországot. A vallási, a nemzeti és a nemi identitás megsemmisítése után ráadásul a muszlim inváziót, a koronavírust és az orosz – ukrán háborút kapták büntetésül a magyarok Öregistenétől. Egészségükre!

A globalizációs trilemma azt feltételezi, hogy egyszerre három dolog nem lehet jelen, csak kettő: szabadság – jólét – globalizáció.

Az Izraelben, Csehországban ás Szlovákiában már bevált globalista szivárvány-koalíció nem vált be nálunk. Ezért a választások másnapján becsöngetett az EU-ÁVO, itt a nyakunkon a jogállam-védelmi eljárás. Azt hiszik Brüsszelben, ha nincs uniós pénz, akkor Orbán bukik? Van pénzünk. Egyrészt van a hét éves EU költségvetés alapján nekünk járó forrás. Ez bejön. Ám visszatartják a Covid-19 miatti helyreállítási giga hitelt. Ha szerencsénk van, akkor a közös garanciával felvett hitel 15 milliárd euróját sosem fizetik ki nekünk. Ez „pántlikázott pénz”, mert 37%-ot a karbon semlegességre, 20%-ot a digitalizációra és a maradék 43%-ot egészségügyre lehet fordítani. Ezen célok előzetes finanszírozása folyik. Ezt a becsali pénzt az ukrajnai menekült áradat terhét legjobban viselő két frontország, Magyarország és Lengyelország nem kapta meg. Ez az Öregistenünk ujja. Nem baj, hanem isteni ajándék a pénzmegvonás! De miért? A pénz jó! Nincs szaga! De sajnos van szaga:

Mi ugyanis, szerencsére nem vagyunk benne az euró adósság zónában. Már 19 ország benne rohad. A franciák nyugdíját például hitelből finanszírozzák, hogy ők 58 éves korukban, átlag 1600 euróval nyugdíjba vonulhassanak. De a németek nyugdíj korhatárát pedig épp most 67 éves korhatárra megemelik. Az euró pénzrendszer cehhét valahogy, valakiknek finanszíroznia kell. Még jó, hogy a németek! Vezekeljenek!

A Next Generation 750 euró milliárdos „újjáépítési alap” ugyanis hitel, Trükkös, mert közös hitel felvétel, közös garancia mellett. Na, itt a gond! Tehát, ha az eladósodott olaszok nem fizetik a törlesztő részleteket, akkor mi fizethetjük helyettük. Fizessük mások sarát? Még jó hogy! Álljunk úgy helyt mások, például az olaszok helyett úgy, hogy nem engedték még felvenni sem ezt a hitelt?

Az USA Hamilton remek, közös hitelfelvétel ötletével kényszerült Egyesült Államok-ként egyesülni. Azután párbajban lelőtték. Az adósság-közösség a nemzeti szuverenitás halála. Az adósság szolgálatban egyesült Európa az 110 éves magyar államiság végét jelenti majd. De a forgatókönyv egyben a globalisták győzelme. Orbán végül is megszavazta a „csajka rendszert”, azaz az EU közös hitelfelvételét. De ha nem tejelnek, akkor nem ér a nevünk, káposzta a fejünk. Ha ugyanis a teljesen dinka, brüsszeli-böszmék a jogállamiságra hivatkozva visszatartják az újraindítási csomag nekünk járó részét, akkor örüljünk. Tartsák csak vissza a pedofilok jogára hivatkozva! Kimaradhatunk a légyfogó-hitelból… Kimaradhatunk abból a csődtömegből, ami az orosz – ukrán háború után a megtépázott EU-ból marad, ha Ukrajna helyreállítását is a Bandera-emlékhitellel ránk terhelik. Az EU kiáll a fasiszta Ukrajnáért! Sztepan Bandera január 1-ei születés napja nemzeti ünnep az ukránoknál. A tömeggyilkos ukrán nácivezér 110 ezer lengyelt, közte zsidók ezreit gyilkolta le 44’-ben. Ő az ukrán Szálasi.

Ez is érdekelheti:  „Szentlélek Isten szállj le ránk”… és mégis marakodunk…

Ferenc pápa visszatért Istenhez, hála Istennek. Egyre jobb, kezdeti migránssimogató globalista megingásai után. Ezért kért tőle meghallgatást Orbán miniszterelnök úr, a Hungary-Helps atyja. Ferenc pápa azt találta ki húsvétkor, hogy a Via Crucis utolsó stációján, a Colosseum előtt két Rómában dolgozó ápolónő, egy orosz és egy ukrán a családjával együtt vitte a keresztet. „Jézus békéje nem ural másokat!” – mondta Dosztojevszkij a Karamazov testvérek című regényében, mielőtt betiltották az írót Nyugaton, mert orosz.

Az ukrán vezetés hisztérikus rohamot kapott, köpni, nyelni nem tudtak az orosz gyűlölettől. Csalódottan fogadták hát Ferenc pápa békítő, nemes gesztusát. Mert a gazda, az USA hosszú háborút akar. Az USA mögött álló magánpénz hatalom maximális célja a testvérháborúval Putyin megbuktatása, Oroszország feldarabolása és erőforrásainak megkaparintása volt. Ez nem fog menni. De a minimális célt máris elérték az „amcsik”: Európa inflációs válságba süllyedt és energia + élelmiszer válság elé néz. Remek! De jön a Bibliai hét csapás és hogy a káosz még nagyobb legyen, az orosz – ukrán gabonaexport kiesése miatt megremeg a Közel – Kelet. Egyiptom 12 millió tonna búza, Algéria 8 millió tonna búza import-igény, Olaszország is 2 milliárd euróért vett gabonát az oroszoktól. De szép is lesz, ha az éhséglázadás miatt megindul Európa felé a migráns sáskahad. Éhesek, dühösek és az Iszlám Állam vezényli őket a keresztesek ellen, ellenünk. De sebaj, a LIBE Bizottság a pedofíliát támogatja a magyar gyermekvédelmi törvénnyel szemben: „Gender, gender überallas!”

Az EU forrás olyan, mint a bumeráng. Az EU Bizottság nekünk járó pénze transzferálással és egyéb változatos módon visszaáramlik a nagy európai nettó befizető országokba. Csak multiplikálódik az EU forrás nálunk, de nem marad itt. Tehát nem érdeke az EU mag országoknak a források befagyasztása. Jelenleg az amerikai birodalom leváltása van műsoron. A dollár játékpénz lesz hamarosan, az EU a demokráciát a jogállamiságra cseréli. Ilyenkor lazul a pártfegyelem és figyelem.

Tréfáljuk hát meg a saját bajukkal elfoglalt béke-diktátorokat. Mert megérdemlik! Csípjük le csöndben Kárpátalját Ukrajnáról! Mert ha egészség van, a többit megvesszük! Zelenszkij snasszbókherekből álló, talán Tarnopolból jött csapatának kell a lé, de cserébe  hoci-nesze Kárpátalja. Addig boltoljuk még le velük, amíg le nem cseréli őket is a nagy bábjátékos. Ha ugyanis Ukrajnából még marad valami és ahhoz még hozzátartozik a „Zakarpatnije oblasztyi”, akkor jön az ukrán bosszú a Márki-Zay szerint oroszbarát magyarokon. Bosszú? Igen az, mert a menekülő ukránok százezreinek adtunk enni, inni és fedelet a fejük fölé. Bosszút fognak állni és legyilkolnak minket, mert a hála nem ukrán kategória. Az, hogy ukrán nyelvű óvodát és iskolát szervezett meg, Erdő Péter bíboros atya, az vért kíván a Zelenszkij elnök úr és Nepop követasszony félék szerint. Hát hogy képzeljük, hogy ukránul, ruszinul tanítunk Magyarországon? „Kést a magyarok torkára!” – üvöltözték a gárdistáik Ungvárott 2016. március 3-án. Nem felejtünk! Nők és gyerekek özönlenek hazánkba. Húsvétkor 8 ezren. Elesettek, aranyosak, keresztények. A gyerekek kismacskáikat, kutyáikat szorongatták. A szülők dolgozni akarnak.

Ez is érdekelheti:  A Zelenszkij-rezsim keresztényüldözése - kápolnát romboltak le Kijevben egyetlen éjszaka alatt (videó)

A derék külügyminiszterünk azt mondja – aki egyéb reszortjában kitűnően teljesít – „ki kell állni Ukrajna területi integritása mellett”. A frászt és megint frászt! Szóban igen! De tudjuk, sőt ők is tudják, hogy Ukrajnának semmi köze Kárpátaljához. Megszállók. Lehetnénk barátok is, ha már a hunok idejéből szegről – végről még a rokonaink is.

2022. április 3-án szerencsénk volt. Választottunk. Szavaztunk. Ezúttal a megmaradásra. Ezek után vizsgáljuk meg, milyen sorsot szánt nekünk az un. nemzeti politikai oldal, a kétharmaddal győztes Orbán miniszterelnök úr vezette anti-globalista élcsapat! Kutassuk ki azt, hogy maradhatott hatalomban 2010 óta az a magyar elit, amely fáradhatatlanul küzd a brüsszeli idiótákkal. Mi Orbán Viktor miniszterelnök úr és nagypapa túlélésének a titka?

A joghallgató egyetemista még a lábával rúgta be az Egyetem téri épületben a tankör ajtaját. A szakállas fiatalember újratemetési beszéde hallatán megállt a kanál a levegőben ebéd idején. A korai Fideszesek még a cápa-pápa látogatással viccelődtek. Azután kivonultak az első parlamenti trianoni megemlékezéskor. De volt köztük valaki, aki felismerte, hogy az SZDSZ nem komprádor burzsoá párt, hanem a gyarmatosító megszálló agresszor maga. Tudták, merték és tették: tönkre az országot. A szocdemeket kapásból kicsinálták a rendszerváltáskor. A kisgazdákból Torgyán kabarét csinált. A MDF-et az alapító hű magyarok kizárása után felszalámizta egy kalapos nő és egy herényi férfi. A Maszop meg beleveszett az egykori külkeres-impexeken és titkosszolgálaton keresztült hazánkból kilopott 243 milliárd dollár közpénz embert próbáló elköltésébe. Egyedül a Fideszt tudta úgy megszervezni Orbán Viktor, hogy ez a kis párt még ma is él, nagy párt lett. Orbán titka, hogy átlát a szitán.

Zelenszkij elnök úr végig koldulta a világot: 50 milliárd dollár aprót tarhált a yankeektől, a friccektől meg fegyvert kér ingyen. Már mindenki nagyon unja rodázót. Már a seregben sem szerettük azt, aki állandóan kaját lejmolt. Közben folyamatosan ócsárolja azokat, akik nem adnak neki eleget. Legutóbb a német külügyminiszterbe és kancellárba rúgott bele, mert orosz gázt merészelnek venni. Nekünk jó kapcsolataink vannak az oroszokkal, mert az oroszok jól tudnak cigányzene mellett mulatni. Vendégszeretőek. Nótáznak. Nem akarunk háborúzni sem Ukrajnában, sem Szomáliában, de még Kongóban sem. Mi nem szállítunk fegyvert. Pláne hozomra, ingyen. A mi háborúnk egyelőre társadalmi, gazdasági és ideológiai fronton zajlik a Nyugattal, Amerikával. Az ellenségem ellensége a barátom.

Mondjuk ki végre: Ukrajna meg akart minket támadni. legázoltak volna, ha nincs Putyin cár, aki lecsapott a sztrelecekre. Legázoltak volna. 8 éve tömik fegyverrel őket az amerikaiak. Ezért nagy volt az arcuk az ukrán hadvezéreknek, parlamenti képviselőknek és a náci gárdistáiknak. Beszorultak az Azovstal pincéibe, mint Sallai eltvtárs a cukrázdába… Putyin Szuvorov tábornok taktikáját alkalmazza, kiéhezteti a bunker-harcosokat. Vajon milyen titkokat rejt az Azov-acélmű földalatti járatrendszere?

Klaus Schwab (1938-) a magánpénz hatalom arca. A gépészmérnök és közgazdász végzettségű svájci, 1971-ben alapította meg az Európai Menedzsment Fórumot, melyet ma Világgazdasági Fórumnak hívnak (Wikipédia). A svájci kormány 2015-ben hivatalosan is nemzetközi civil szervezetként ismerte el a Világgazdasági Fórumot. 2020-ban Schwab – aki a a multilateralizmus bajnoka – meghirdette a Great Reset – nagy újraindítás programot. (2020. 11. 19. Isabelle Kumar, Euronews). Amerika gondoskodott arról, hogy Schwab újraindítása lekerüljön a műsorról. Az ukrán belügyminiszter által az ukrán hadsereg kötelékébe sorolt Azov ezred oroszirtó tömegmészárlásai miatt kiprovokált orosz – ukrán háború felgyorsította Kína térnyerését: az USA egyeduralma a Csendes óceánon véget ért.

Ez is érdekelheti:  Ukrán mozgósítás, Zelenszkij katonai juntát vezet, az oroszok meg közben teszik a dolgukat

Ausztrália joggal aggódik a Kína és a Salamon-szigetek közötti megállapodás miatt – írta a Világ Gazdaság. (2022.04.20. – szerző: VG/MTI) Peking szerint a két ország közötti megállapodás a társadalmi rendre, az élet- és vagyonvédelemre, valamint a természeti katasztrófák elhárítására terjed ki. Vang Ven-pin, a kínai külügyminisztérium szóvivője szerint hazája biztonsági megállapodást írt alá a Salamon-szigetekkel. A megállapodás értelmében Kína rendőri és katonai csapatokat küldhet a szigetekre, hogy segítsenek a helyi kormánynak fenntartani a társadalmi rendet és felszámolni a fenyegetéseket. Ezenkívül „kínai hadihajók is kiköthetnek a szigetországban, hogy utánpótlást vegyenek fel” Az öt-szem egyik tagja behúnyja a szemét: Kína sakkban tarthatja Ausztráliát. Megkezdődött Kína világhatalmi offenzívája. 3 nagyobb és 900 kisebb szigetecske: micsoda lehetőség. Az Aleut szigetektől a Marshall szigetekig húzódó É – D tengely – amely egykor a felkelő Nap országa volt, mostantól Kínáé lett. Ő ellenőrzi a tengeri kereskedelmet, nem az USA.  Ahogy a Dél Kínai tenger zsebkendőnyi korall zátonyai kínai repülőbázisokká, konténer kikötőkké, hadianyag raktárakká váltak, úgy a Salamon szigetekből is néhány az lesz.

A csúfos afganisztáni kivonulás, egy demens öregúr elnökké kinevezése, felemelte a fedőt a fazékról. Izraelben terrorhullám söpört végig. A 2021-es sátoros ünnepektől 2022 áprilisáig emelkedett a fenyegetettség a Szentföldön. Még ukrán vendégmunkások is meghaltak. A jeruzsálemi terror a népi terrorizmus kategória, a többi vidéki és Tel Avivban végrehajtott merényletek a Fatah szervezethez köthetők (Robert C. Castel). A palesztin – izraeli konfliktus egy végtelen történet. A palesatrin nép nem a magyar fogalom szerinti nemzet. A Közel-kelet nem hozott létre európai értelemben vett nemzeteket: törzsek zászlókkal. A ukrán orosz konfliktusban is az ukrán még nem nemzet. A Közel Kelet törzsi társadalmai nem a jó és a rossz kategóriában gondolkodnak, hanem a „becsület” bűvöletében élnek. A keleti befolyás az ukrán konfliktusban is jól érvényesült.

Izrael nagyon vigyáz, hogy ne kerüljön konfliktusba az oroszokkal. Nem attól kell félni, aki ostoba és tehetetlen, hanem aki ostoba és erős. Ez utóbbi volt az Obama adminisztráció. Izrael lassan integrálódik az arab államok közé. Irán a gond. Ahogy Ukrajna atomfegyver fejlesztése kiváltotta Oroszország kétségbeesett lépését, úgy Izrael is küzd a biztonságáért.

Amikor azt harsogja a nyugati média, hogy az egész világ mögöttünk áll Ukrajnáért és hátranéznek, akkor nem áll ott senki. „Ezért jobb egy igazságtalan béke, mint egy igazságos háború.”

 

vitéz
báró Jánossy Péter Sámuel Ybl-díjas építészmérnök, műszaki geopolitikai elemző

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük