KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A megtervezett káosz, majd a rendteremtés? (2. rész)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az első részben próbáltam feltérképezni azokat a halálozási arányszámokat, amelyek nem egy világjárványra, hanem egy világbotrányra hívják fel a gondolkodni tudó ember figyelmét.

Sajnos minden konteó vád ellenére nem az összeesküvés elméletét, hanem annak nagyon is konkrét gyakorlatát olvastam ki a számokból és a tényekből. Ma Bill Gates és Ted Turner lobbisták – no meg mögöttük a pénzuralmi rendszer 300 bankárcsaládjai, űzhetik azt a gyakorlatot ahogy kb. 10 ezer pénzparazita személy – nyíltan törekedhetnek a világ átalakítására, a népesség jelentős csökkentésével.

Szkeptikus Wiki véleményét ugyanis nyíltan cáfolja az, hogy a Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné közel egy évre. A BBC pedig bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz “Globális Egészségügyi Programok” elnevezéssel. Be kell lássuk, hogy ez a propaganda, amely valójában a globális agitprop, nagyon komoly rokonságot mutat Göbbels és Sztálin zseniálisan aljas hasonlóságához.

Bill Gates már 2010-ben kifejtette a következőket: “A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”

Természetesen mindezt csakis az emberiség fennmaradás érdekében szeretné megvalósítani, hiszen ő egy igazi humanista. (?)

 

Azonban nem csak ilyen irányból vagyunk veszélyben!

2016 elején hat nagyvállalat kontrollálta a világ élelmiszertermelését, illetve annak egyik legjelentősebb szegmensét a vetőmag-termékeinek 59%-át és a permet-gyomirtópiac 64%-át, ám hamarosan ez a szám háromra fog csökkenni. A Bayer a Monsantót akarja megvenni, a ChemChina a Syngentát.  A Dow és a DuPont pedig fuzionál, hogy még kevesebb kézben összpontosuljon a mezőgazdaságot manipuláló hatalmas ellátórendszer. A három globális vállalat jelentős gazdasági és lobbiereje tönkre teheti a kistermelőket, kiszorítva őket a piacról, és az európai piacra kényszerítheti a genetikailag módosított (GMO) haszonnövényeket – írja az OpenDemocracy.net.

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

 

Az első részt „Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?”- címkérdéssel fejeztem be, s egyre több biztos jel mutat arra, hogy ez már nem hamishír, hanem nagyon is egyértelmű igyekezete néhány beteg elméjű pénzmanipulátornak, tudósnak és tudatlannak közösen.

Szerintük ugyanis a “A gyengék eliminálása” vagy másképpenaz állomány selejtezése” az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett.(?)Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javítja a megcélzott faj összesített génállományát.

A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat – mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban.

Ez persze, eugenika: az emberi faj javítása népirtás útján.”

Nézzük csak mit ír erről a Wikipédia?

 „…Az eugenika vagy eugenetika olyan társadalomfilozófiai  (humángenetikai) irányzat, mely az ember öröklődő testi és szellemi tulajdonságainak javítása érdekében végzett beavatkozások szükségességét hirdeti. Az utópista eugenetikai gondolat kidolgozója az angol Francis Galton, Charles Darwin unokatestvére volt. Megfogalmazása szerint: Az eugenika tudománya mindazokkal a hatásokkal foglalkozik, amelyek egy faj veleszületett kvalitásait javítják, és amelyek ezen kvalitások lehető legelőnyösebb kifejlődését elősegíthetik….“              (…)         „…Galton az emberiség genetikai állományának befolyásolását a párválasztás és a gyermeknemzés szabályozása révén ajánlotta. Ennek kivitelezésére elvileg két lehetőséget látott. Az egyik a pozitív eugenika, amely a társadalom legkiválóbb adottságú tagjainak az átlagosnál nagyobb gyermekszámát szorgalmazta. Galton elsősorban ennek az irányzatnak a fontosságát hangsúlyozta, és ezt felvilágosítás, valamint anyagi előnyök, gazdasági juttatások révén kívánta megvalósítani. A másik lehetőség a negatív eugenika, amely a bizonyosan genetikai ártalomban szenvedő személyek születéskorlátozását propagálta az érdekeltek felvilágosítása révén. Galton az emberi faj genetikai javításának gondolatát először 1865-ben vetette fel…“

A Magyar Tudat fontos írása pont ezt a terület próbálja feltérképezni!

Ez is érdekelheti:  Radnóti László: Anyakép – kétféle ecsettel

„A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyílt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát működnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósítják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyasszanak -, amelyek terméketlenséghez vezetnek – fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát.

Tény, hogy a mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért…Úgy tűnik, hogy a népirtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek – a “haszontalanok” – eltávolítása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. Így a vakcinák tökéletes szűrőként működnek és eltávolítják a “hülye gének”-et az emberi génállományból.

Az oltóanyagok rejtett rákot okozó vírusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 vírus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a vírus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyíltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták.

Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat.

Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevű kopaszodásra felírt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.

A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy “reality show” “Túlélő” nevű játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik.

A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.

 

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

1) A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat.

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

2) Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák vírusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek.

3) Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni. (BG: Ez azért azt mutatja, hogy vagy nincs az elitnek veszélyérzete, vagy azt hiszik, hogy kiválasztottként, e káros hatásokat nem szenvedik el!)

4) Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.

5) Élelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak. Az élelmiszerekben lévő mérgek, mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért.

6) A biológiai fegyverek – egy lehetséges “gyorsan ölő módszer”. A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet.

7) Az élelmiszer-fasizmus – vállalatai, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett “élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik.

Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

A megtervezett káosz, majd a rendteremtés? (1. rész)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük