KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A másik nemzetellenes párt,- a Momentum

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Azért másik, mert az egyik, egyben a korábban alakult, az un. „Demokratikus Koalíció”, azaz Gyurcsány pártja, mellyel szemben illik is menten megdicsérni a Momentumot, amely legalább a nevét illetően nem űz gúnyt a szavakból. Ellentétben a „Demokratikus Koalícióval” (DK-val) amely sem nem demokratikus, sem nem koalíció, így még/már a nevük se normális! Ám a Momentum, az Momentum! Ezzel a megérdemelt és jogos dicsérettel aztán be is fejeztem a Momentum javára írható tények felsorolását, mivelhogy több, a javára írható pozitívum még keresve sem akad! A vele kapcsolatos minden további tény a címbe foglalt állítást támasztja alá, vagyis azt, hogy a Momentum a DK mellett a másik nemzetellenes párt. De ne finomkodjunk! Nemzetellenes, azaz HAZAÁRULÓ! (Van még több is e fajtából, de azok oly annyira jelentéktelenek, hogy még említésre sem érdemesek.)

Ha emlékezetem nem csal, a Momentum a NOlimpia meghirdetésével vált ismertté/ hírhedtté – vagyis azzal, hogy megfúrták a tervet miszerint Magyar -ország 2024-ben, vagy 2028-ban, rendezzen olimpiát!

Nos, igen!

Az a túlmozgásos személy, vagy szervezet (például párt!), amely építeni képtelen, az többnyire rombolni kezd. Hiszen rombolni könnyebb, mint alkotni, építeni, – rombolni, többnyire még a leginkább hülyének, a legtehetségtelenebbnek is megy. A legjobb példa erre éppen a Momentum!

Eddig oké is! De miért volt a Momentum ezen első, olimpia ellenes, köz figyelmet felkeltő fellépése menten nemzetellenes is?

Azért, mert egy olimpia nem csupán egy sportesemény hanem, egyben az egész világ érdeklődésére számot tartó, az egész világ figyelmét a rendező országra irányító megmozdulás is! Amely a lehető legjobb hírverés egy nemzet számára! Amely beruházások tömkelegét is jelenti! Meg külföldi turisták ezreit, az ide -gen forgalom fellendítését, stb. Persze csak ha megrendezik!

Ám ha a rendezésre készülődő országban létezik olyan kishitű, szűklátókörű, elfuserált, agyalágyult, kretén alakulat, amelyik képes ezt megfúrni, ellehetetleníteni, akkor nem! Akkor az olimpia is, meg a vele járó országimázs építés is elmarad! Vagyis a Momentum már színrelépésekor, már a kezdet kezdetén bebizonyította, hogy nemzetellenes párt, utolsó, mocskos alakulat!

Aztán erre még rátett néhány lapáttal! Mondok példákat.

Nagyon helyes az olyan környezetbarát energiaforrások támogatása, mint a szél,- a vízi-, meg a naperőművek! Csak hát egy gyermek is tudja, hogy ezek által Magyarország energia szükséglete nem biztosítható!  Mivel biztosítható? Atomenergiával! Paks és Paks II. révén! Erre mit tesz a magát XXI. századi pártnak hirdető Momentum? Csípőből tüzel mindenre, amit Paks jelent! Aki

ezért Paks ellenes, az egyben nemzetellenes is. Mert fúrja az egyetlen ésszerű

megoldást,  amellyel hazánk energia szükséglete biztosítható.

De a Momentum nemzetellenességének leginkább visszatetsző, legundorítóbb és legvisszataszítóbb megnyilvánulása a határon túli magyarok elleni fellépése! Ők nem úgy gyűlölik a határon túli magyarokat, mint elvbarát – versenytársuk, a DK! Ők nem a határon túli magyarok kettős állampolgársága, meg itteni szavazati joga ellen ágálnak, áh, dehogy! Ők egyszerűen fogják magukat és ismert képviselőiket kiküldik Romániába és Szlovákiába, hogy ott, a helyszínen, a helyi magyar jelöltek ellen kampányoljanak! Ha valami, hát ez komplett haza- és nemzetárulás!

Továbbá! Hosszú időt követően Marosvásárhelyen, – korábban úgy mondtuk: a székely fővárosban – idén ismét magyar embert választottak polgármesternek!

A Momentum megragadta az alkalmat, hogy gratuláljon az új, magyar polgár-mesternek!  Egy magyarországi párt, a magyar polgármesternek! Ás milyen nyelven? Románul! Itt a pillanat, most lehet okádni!

De ha már ilyen „szépen” megmutatkozott törekvésük, hogy a határon túli magyarok amúgy is nehéz helyzetét még nehezebbé tegyék, meg még ki is gúnyolják őket akkor nézzük meg, hogyan viszonyul a Momentum a migráció- hoz? Hiszen, – mint tudjuk, – a migrációnak csakis és kizárólag negatív hatásai vannak a nemzetre, a nemzet fennmaradására, a nemzeti kultúrára, stb. Nem kezdek felsorolásba, de tény, hogy a migráció mindenre negatív hatással van, ami nemzeti. Erre mit tesz a Momentum? Minden erejével a migránsok Magyarországra özönlését támogatja s minden módon a magyar határőrizet, országunk megvédése ellen agitál!

Még hogy ellene agitál?

Fekete – Győr András, a Momentum elnöke, – úgy is, mint „Fegyőr” – nemrég kijelentette, számára a melegházasságok legálissá tétele sokkal, de sokkal fontosabb, mint határaink megvédése a migránsoktól! Fegyőr és párttársai egész biztosan a melegházasságoktól várják a nemzet fennmaradását! Vagy nem azt várja? Esetleg kifejezetten a magyar nemzet kihalását szeretné? Azaz e téren is nemzetellenes!

Végül jut eszembe, ez a „Fegyőr” az egyik utcai tüntetésükön füstbombát dobott a rendőrök felé! Mondhatnánk: Hű, de tökös gyerek ez a XXI. századi borostás!

Csak hát könnyen tehette, annak tudatában, hogy nem a szemkilövető Gyurcsány, azaz libernyák elvbarátja, vezeti a mai kormányt, így nem kell tartania sem közéjük vágtató rendőri lovasrohamtól, sem a rájuk lesújtó viperáktól, gumibotoktól! Füstbombázhat, ha akar, s ez így már sokat levon a Momentum, – amúgy is, csak általuk vélt – nagyszerűségéből! Meg csak mi, ép eszűek látjuk, hogy a szivárványos zászlóval vihogva rohangáló EP-képviselő nőjük is, meg „Fegyőr” is, bolond! Lehet persze, hogy „Fegyőr” is, más társai is, – így a lámpavasas Koppány Bendegúz, – láttak valamit tévében a Nyugat-Európában, meg az Egyesült Államokban randalírozó neo – primitív kortársaik utcai mutatványaiból. Így abban a hitben leledzenek, hogy ez a trendi, ez a XXI. századi, s így maguk is ezt majmolják…

Undorító!

Dr. Polgárdy Géza

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Magyar Nemzet

 

Egy momentummal támasztja fel holtából önmagát az SZDSZ

Nyílt levelet írtak az erdélyi magyarok a magyarellenes Momentum vezetőihez

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: