A Lancet bizottság vezetője szerint a Covid-19 egy USA biolaboratóriumból származik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jeffrey Sachs, a Lancet orvosi szaklaphoz tartozó Covid-19 bizottság vezetője szerint a halálos vírus nem természetes eredetű

A Covid-19 vírus nem a természetből származik, hanem “egy USA biolaboratóriumból”. Balesetnek köszönhető, hogy kijutott a laboratóriumból. Mindezt Jeffrey Sachs közgazdász és publicista nyilatkozta Júniusban egy konferencián a spanyolországi GATE Centerben.

Sachs a “provokatív állítását” azzal támasztotta alá, hogy ő a világ egyik legnagyobb presztízsű orvosi szaklap, a Lancet által felállított Covid-19 bizottság vezetője.

Az állítását így erősítette meg: “A vírus terjedése a biotech által elkövetett hibának köszönhető, nem valamilyen természetben történt balesetnek”.

Az egyetemi tanár szerint “nem tudjuk biztosan, hogy ez történt, de már elég bizonyíték gyűlt össze, hogy kivizsgáljuk mint lehetőség”. Sachs arra is rámutatott, hogy “sajnos ezt a lehetőséget nem vizsgálják sem az USA-ban, sem máshol”.

Idén Májusában Sachs és Neil Harrison, egy molekuláris gyógyszerészet professzor a Proceedings of the National Academy of Sciences folyóiratban közöltek egy cikket, amelyben azt írják, hogy valószínűsíthető, hogy a Covid-19 egy USA laboratóriumból származik. A cikkben a két egyetemi tanár felhívást intéz az USA föderális intézményeihez és az egyetemekhez a nagyobb átláthatóság érdekében, mert szerintük nagyon sok bizonyíték még nem került nyilvánosságra.

Sach és Harrison szerint rengeteg olyan vírus-adatbázis, biológiai minta, virális DNS minta, email kommunikáció és labor-jegyzet létezik amely döntő szerepet játszhat a Covid-19 eredetének tisztázásában, viszont ezeket “független, átlátszó és tudományos” vizsgálat alá kellene vetni.

Az egyik bizonyíték arra, hogy a Covid-19 laboratóriumból ered, a szerzők szerint, az a tény, hogy a vírus kódjában van egy nyolctagú aminosav sor, konkrétan a vírus tüske-proteinjében, amely az emberi légcsövekben is jelen van.

Egyelőre a Covid-19 eredete nem bizonyított, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2021 Februárjában nyilvánosságra hozott dokumentuma szerint valószínű, hogy a vírus valamilyen állatról (denevérről) terjedt át az emberre.

A rendkívül fertőző vírust először Kínában azonosították, 2019 végén. Ezután gyorsan elterjedt világszerte, több hullámban. 2022 Májusáig a vírus a WHO szerint több millió halálos áldozatot követelt.

Források:
https://www.rt.com/news/558191-economist-says-covid-escaped-us-lab/
https://www.youtube.com/watch?v=7rRBuX4U0DU
https://www.pnas.org/doi/pdf/10.1073/pnas.2202769119
https://theintercept.com/2022/05/19/covid-lab-leak-evidence-jeffrey-sachs/

 

Orosz Hírek

 

Kapcsolódó:

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!
Covid pandémia: Ezt jól megtervezték!
A covid nem járvány, hanem akció

Feliratkozás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük