KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A két Korea rakétázza egymást

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Észak-Korea legalább tíz ballisztikus rakétát lőtt ki a partjairól, melyek közül egy, az 1950-es évek óta először lépte át a két Koreát elválasztó tengeri határt. A lépés mindössze egy nappal azután történt, hogy Phenjan elítélte a Washington és Szöul közös hadgyakorlatát.

A dél-koreai hadsereg állítása szerint legalább három, rövid hatótávolságú ballisztikus rakéta (SRBM) volt, amelyek közül az egyik a két oldal közötti ütközőzónát is átlépve, nem messze a dél-koreai felségvizek határától csapódott be.

Dél-Korea kijelentette, hogy a hadsereg „határozottan reagál erre a provokációra”, aminek következtében a dél-koreai haderő levegő-föld rakétákat lőtt ki F-15K és KF-16 vadászrepülőgépekről, melyek ugyanolyan távolságban csapódtak be, nem messze az észak-koreai felségvizek határától.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: The Associated Press

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A Russia Today így számol be a Brüsszelben történt botrányról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük