A járványhelyzetben kapott felhatalmazással adott magának 1,6 milliós jutalmat a momentumos polgármester

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

1.645.200,- forintos jutalomról döntött saját magának Sződliget Momentumos polgármestere, Juhász Béla.

A járvány miatti rendkívüli jogrendben a polgármester gyakorolja a képviselő-testület hatásköreit, ezért a polgármester maga döntött saját jutalmáról – írja a vaconline.hu.

Bár az egyszemélyi felhatalmazás azt a célt szolgálja, hogy a polgármester haladéktalanul meg tudja hozni a koronavírus járvány elleni védekezéshez szükséges döntéseket, a Momentumos politikus ezzel a lehetőséggel élve inkább saját magát jutalmazta meg.

FEKETE-GYŐR ANDRÁS, A MOMENTUM ELNÖKE EGY JUHÁSZ BÉLÁVAL KÖZÖS NOVEMBERI VIDEÓJÁBAN MÉG ARRA UTALT, HOGY A VÉDEKEZÉSHEZ NINCS ELÉG PÉNZE A TELEPÜLÉSNEK.

Ugyanebben a videóban Juhász Béla Momentumos polgármester arra panaszkodik, hogy a „kormányzati elvonások” miatt nehéz helyzetben van az önkormányzat. Akkor azt mondták, hogy már a tartalékaikat is fel kellett élniük.

ÚGY LÁTSZIK, A POLGÁRMESTERI TÖBB MINT MÁSFÉL MILLIÓS JUTALOMRA ÍGY IS JUTOTT A KISTELEPÜLÉSEN.

Fekete-Győr András és Juhász Béla a Momentum videójábanFORRÁS: VACONLINE.HU
Fekete-Győr András és Juhász Béla a Momentum videójában      FORRÁS: VACONLINE.HU

Sok sződligeti tartja felháborítónak, hogy miközben a momentumos településvezető folyamatosan a kormányra mutogat és pénzhiányról beszél, addig saját maga jutalmára van forrása. A koronavírus miatti járványhelyzetben lenne fontosabb cél is, mint a baloldali politikus jutalmazása. Különösen arcátlannak tartják, hogy még a formára se ad a momentumos településvezető, és saját maga dönt saját maga extra pénzéről.

Origó

One thought on “A járványhelyzetben kapott felhatalmazással adott magának 1,6 milliós jutalmat a momentumos polgármester

  1. Hihetetlen, hogy milyen arcpirító dolgokat művelnek az önkormányzati ellenzéki megbízottak. Listázni kellene, s kiplakátolni a kerületekben, településekben, hogy a rájuk szavazó lakosságot hétről-hétre informáljuk ezekről az önkényuralmi módszerekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük