KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A hollandok nem fizettek, holnaptól már nincs orosz gáz

A Gazprom Export orosz energiaipari nagyvállalat hétfőn bejelentette, hogy május 31-től felfüggeszti a gázszállítást a holland GasTerra kereskedő cégnek, mivel nem teljesítették az áprilisi szállítások ellenértékét rubelben.

„A május 30-i munkanap végéig (a szerződésben rögzített fizetési határidőig) a Gazprom Export nem kapott kifizetést a GasTerrától az áprilisi gázszállításért” áll az orosz cég közleményében. „E tekintetben a Gazprom Export értesítette a GasTerrát a gázszállítás 2022. május 31-től történő felfüggesztéséről a fent említettek által meghatározott eljárás szerint történő fizetésig. A holland cég korábban értesítette a Gazpromot, hogy nem kíván rubelben fizetni a gázszállításért, arra hivatkozva, hogy ezzel megsértené a nyugati szankciókat.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük