KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Háttér Társaság bosszú-lobbija? – Ismét újraindították a Barcsa-Turner Gábor elleni “LMBTQP zászlóégetős” ügyet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Barcsa-Turner Gábort (HVIM elnöke) immáron több mint két éve vegzálják a hatóságok egy zártkörű rendezvényre meghirdetett LMBTQP zászló elégetésének a szándéka miatt. Az ügyet bő két hónappal ezelőtt megszüntető határozattal másodjára is lezárták, ugyanis megállapították, hogy nem történt bűncselekmény.

A további fejlemények azonban a Háttér Társaság bosszújára utalnak, amiért a HVIM ismételten fellépett a deviáns „családokat” népszerűsítő plakátkampány ellen – melyek nagy részét iskolák és vallási intézmények közelében helyezték el. Nem kizárható, hogy ez a szexuális deviáns lobbista Soros-szervezet kilobbizta az ügy folytatását.

Győzelem a hazafiakat feljelentgető szivárványlobbisták ellen

Munkánkat töretlenül folytatjuk, eddigi eredményeink biztatást adnak arra, hogy sikerül jogvédelemre szoruló hazafiak számára hatékony védelmet adni és ezzel nemzetünket segíteni a nemzetközi globalista erők és hazai csatlósaikkal szembeni és elcsatolt magyarjainkat sújtó jogfosztással szembeni küzdelemben.

Munkánkról, tevékenységünkről a honlapunkon (www.njsz.hu) részletes ismertetés található!

Ezúton kívánok minden nemzeti jogvédőnek, partnerünknek és támogatónknak Áldott, békés Karácsonyt és jó egészségben megélt, sikerekben, boldogságban gazdag új esztendőt és egyúttal nemzetünk minden tagjának sok erőt és kitartást nemzetépítő és honvédő küzdelemhez.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője
Ez is érdekelheti:  Kónya-Hamar Sándor: A KÖLTÉSZET NAPJÁN - 2024. április 11.

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük