KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A háborús uszítók arcátlan plakátja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Ezt ma vettem észre a vasútállomásnál.
Ezt így kell csinálni! Teljes erővel uszítanak a háború mellett, mert Soros ezt az utasítást adta nekik, majd kirakják a plakátra, hogy mi, ha békét akarunk, szavazzunk rájuk, erre az alja, Soros zsoldban hazát áruló bandára.

2014-ben Kerry (akkori külügyminiszter), Victoria Nuland, Soros, stb.  célja eleve az volt, hogy Oroszországot belekényszerítsék egy véres háborúba. Ezért csináltak egy puccsot egy idegen, önálló állam kormánya ellen 5 milliárd dollárért, és  átvették a hatalmat. Ezt így végiggondolni is hátborzongató. Mit meg nem engedett magának a világ „demokratikus” csendőre! A Deep State hosszútávra tervez mindig. Kell az orosz nyersanyag! Már Hodorkovszkijnak majdnem sikerült az orosz olajat átjátszani az Exxon-Mobile-nak. Az utolsó pillanatban kattant rajta a bilincs.

2014 óta a CIA teljes erőbedobással fejlesztette az ukrán hadsereget, de Ukrajna, az ukrán emberek valamiért továbbra is nyomorban éltek. Oka egyszerű. Az USA folyamatosan fosztogatta erőforrásait. A legutolsó választások alkalmával egy komédiás bandát ültetett az ország élére, ahol az elnök korábbi életében komédiásként a farkával verte a zongorát.
Fasiszta rohamosztagosokat engedtek működni, akiket mára reguláris erővé fejlesztettek fel. Ezek tömegmészárlásokat hajtottak, és hajtanak végre az orosz lakosság ellen Kelet-Ukrajnában. Ezt ma már mindenki világosan látja, aki nem vak, vagy nem agymosott.

A színész elnök azt hajtotta, hajtja végre, amit parancsba kap Sorostól, a rendezőtől (a Deep State-től). NATO, EU tagságot követel, és már atomfegyvereket is, magának.
Amerikai repülőgépeket, rakétákat akar. Biofegyver laborokat a CIA már felépített vagy 30-at Ukrajnában elsősorban a maga számára, de Zelenszkijnek most otthagyta őket, igaz leszerelve, a bizonyítékokat eltüntetve. Biden még a CIA kiképzőket is villámgyorsan hazarendelte.

Az USA tudatosan feszítette a húrt az oroszokkal. Ők hiába szerettek volna megállapodni, hogy Ukrajna mindezeket ne kaphassa meg, hogy a NATO-ba soha ne vegyék be, mert az Oroszországnak végzetes biztonsági kockázatot jelentene. Mindig elhajtották őket. Nem a megállapodás volt a cél, hanem épp a provokáció.

Ez is érdekelheti:  Fricz Tamás: Nem állunk meg Schwechatnál

A teljes Biden kormányzat folyamatosan provokálta az oroszokat, hogy azok – reményeik szerint – kirobbantsák a háborút. Emlékezz Hruscsov ukrán származású  pártfőtitkárra, hogy kotródott haza, miután Kennedy elnök a III. VH-al fenyegette meg őt, amikor az szovjet rakétákat telepített Kubába. Ma az USA pont ugyanazt teszi, mint Hruscsov annak idején.
Zelenszkij mára odáig merészkedett, hogy Orbán Viktort fenyegeti, amiért nem hajlandó Magyarországot belevinni a háborúba. Átüt a paravánon Soros sátáni képe. Ilyet ez a pojáca magától nem merne megtenni a világ egyik legsikeresebb politikusával szemben. Ez Soros stílus! Ő áll a az egész mögött.

Ez az előtörténet, és csak nagyon-nagyon röviden, mind konkrét tények alapján. Mint a Puzzle! Csak össze kell rakni!

Putyin kár, hogy nem az eszét használta inkább az érzelmei helyett. Például neki kellett volna bevezetnie szankciókat a Nyugattal szemben. A Deep-State gondolkodásmódját kellett volna csak átvennie, és háború nélkül megoldotta volna az őt fenyegető amerikai törekvéseket. Az USA félti vezető szerepét a világban, ragaszkodik a petrodollárhoz, és Oroszország Soros (a Deep State) útjában áll világpusztító terveinek. Pusztuljon Ukrajna, Oroszország, Európa, az USA meg röhög a markába, hiszen őt nem érintené az energiaválság. Olajat, gázt, atomerőművet ha tőle veszel, imádni fog. Ha nem, akkor elpusztít.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük