KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A garázda megerősítette: esze ágában sincs lemondani

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Varju László az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt, miután ma délben a bíróság másodfokon elítélte garázdaságért, választási csalásért és testi sértésért.

A műsorvezető elsőként azt a kérdést tette fel a Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselőjének, hogy „amikor azt hallja, hogy bűnös, az milyen pillanat?” A kérdésre Varju László két pontban válaszolt, elsőként leszögezte, hogy szomorú, másodikként pedig azt mondta, ha a 2018-ban történtekre gondol, akkor nyugodtabb és úgy érzi, hogy neki van igaza.

Varju László és több baloldali politikus társa még 2018-ban betört a közmédia épületébe, előre kitervelt provokációval okoztak botrányt, és megpróbálták átvenni a stúdiók feletti irányítást, valamint megszakítani az adást, közben becsmérelték az MTVA dolgozóit, megsértették személyiségi jogaikat és akadályozták őket a munkavégzésben. A DK országgyűlési képviselője ezeken túl még nekirontott a közmédia biztonsági szolgálatát ellátó őröknek, majd amikor földre feküdt, kirántotta az egyik őr lábát, aki emiatt elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A baloldali politikus azonban azt állítja a műsorban, hogy ők alapvetően tárgyalni mentek a közmédia épületébe, és a biztonsági őrök voltak azok, akik a baloldali képviselőket inzultálták.

Varju László a testi sértés pillanatát – miközben az esetről készült felvételt nézték – úgy írta le, hogy

a földre huppan az egyik biztonsági őr

és ez volt az, amiért őt elítélték.

Idézték a baloldali politikus korábbi mondatát is, amikor azt mondta, hogy szerinte törvénysértő határozat született. Varju László a műsorban ezt úgy indokolta, hogy téves megállapítás született, ezért ő fellebbezni fog a bíróságon.

A DK politikusa elmondta, hogy a következő hónapokban azzal fog foglalkozni, hogy bebizonyítsa, hogy neki van igaza és azt akarja, hogy ezt a bíróság is ismerje el.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Varju László (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “A garázda megerősítette: esze ágában sincs lemondani

  1. Kérdezem mikor vállalják a felelőséget az aljas tettükért ,ja nekik mindent lehet szégyen !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük